Молочне желе
(покроковий рецепт з фото)
Коли язик заходить про легких десертах, не можна не згадати про молочному желе. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати молочне желе, то дотримуйтесь подальших інструкцій, і тоді все вийде!
Сьогодні я розповім вам, як приготувати молочне желе. Легкість цього рецепта здивує вас рівно настільки ж, як і простота виконання. Рецепт досить бюджетний за рахунок невеликого різноманітності продуктів. Однак і тут можна проявляти свою фантазію, додавати свіжі фрукти або джеми, змішувати смаки і додавати ароматні спеції. Урізноманітнити молочне желе можна кави, какао або шоколадом, в загальному імпровізують, і тоді ви точно залишитеся задоволені!
Прикрашати готове молочне желе можна гілочкою м'яти і свіжими ягодами, наприклад, малиною, полуницею і чорницею.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Ванілін - За смаком
1
Цей десерт не вимагає особливих витрат часу або коштів, адже продукти, необхідні для приготування молочного желе, є у кожної господині. Почнемо з желатину. Його необхідно буде залити кип'яченою водою кімнатної температури і залишити набухати. Це займе близько 30 хвилин.
2
Тим часом виливаємо молоко в каструлю, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Як тільки молоко закипить, знімаємо його з вогню і відразу ж додаємо цукор. Перемішуємо і знову відправляємо кип'ятити. Як тільки це станеться, знімаємо суміш з вогню і обережно вливаємо желатин, акуратно помішуючи.
3
Коли молочно-цукровий суміш почне остигати, додаємо туди ванілін і перемішуємо. Просіваємо і розливаємо по формах. Даємо желе застигнути в холодильнику протягом 15-20 хвилин.
4
Десерт готовий. Швидко, просто, а головне - смачно! Смачного!