Старомодне молочне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Старомодне молочне печиво, рецепт якого я знайшла у бабусі в кулінарній книзі, перевершило всі мої очікування! легко, просто, смачно! Мої діти в захваті!
Рецепт родом з дитинства, напевно, багато хто пам'ятає смак бабусиної випічки і багатьох інших страв. Вони готувалися з великою любов'ю. Тому і пропонуємо згадати, як приготувати старомодне молочне печиво. Рецепт досить простий, продуктів потрібно трохи, а процес приготування зацікавить будь-яку дитину, особливо, якщо є різноманітні форми для печива.
- Молоко - 2, 5 склянки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Швидкодіючі дріжджі - 2 чайних ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
1. Змішайте молоко і оцет в одній ємності.
2. Просійте борошно, дріжджі і сіль в глибокій ємності.
3. Змішайте рідку суміш з сухої.
4. Замісити тісто до тих пір, поки воно перестане прилипати до рук.
5. Розкачайте тісто завтовшки в 1 см, за допомогою формочки постинаєте печива.
6. Випікайте печиво 10 хвилин при температурі 230 градусів. Після закінчення готування змастіть молочні печива вершковим маслом.