Сьомга в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно вдале поєднання приголомшливого смаку і користі в одній страві - це про соковитою, ніжною і апетитною рибі на пару з овочами. Дуже рекомендую в якості обіду або вечері для всієї родини.
Перед вами прекрасна ідея, як приготувати сьомгу в пароварці і помідори до неї на гарнір. Використовувати ви можете абсолютно будь-які овочі, які вам до смаку. Чудово підійдуть готові суміші, наприклад. Повноцінне і дуже смачне блюдо буде готово вже через півгодини після початку процесу. Побалуйте себе класним і корисним стравою без зайвого клопоту.
- Стейк сьомги - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Помідори черрі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вершковий соус - За смаком(2 ст.Л. Рослинної олії, склянка вершків, 2 ст.Л. Борошна)
1. Очистіть і наріжте тонкими кружечками цибулину.
2. Половину лимона наріжте часточками, а з другої вичавіть пару ложок соку.
3. Вимийте і висушіть рибку. Додати сіль, додайте при бажанні спеції, полийте соком лимона.
4. У пароварку викладіть рибку разом з цибулею і лимоном. Встановіть час - 25 хвилин.
5. Поки готується рибка, можна зробити соус. Розігрійте в сотейнику оливкову олію, додайте борошно і обсмажте її до золотистого кольору. Тонкою цівкою вливайте вершки, постійно помішуючи. Додайте сіль і спеції за смаком.
6. Через 20 хвилин в пароварку додайте помідори і зелень. Через 5 хвилин блюдо буде готово і його можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!