Рецепт Сьомга в пароварці фото

Сьомга в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару

Неймовірно вдале поєднання приголомшливого смаку і користі в одній страві - це про соковитою, ніжною і апетитною рибі на пару з овочами. Дуже рекомендую в якості обіду або вечері для всієї родини.

Перед вами прекрасна ідея, як приготувати сьомгу в пароварці і помідори до неї на гарнір. Використовувати ви можете абсолютно будь-які овочі, які вам до смаку. Чудово підійдуть готові суміші, наприклад. Повноцінне і дуже смачне блюдо буде готово вже через півгодини після початку процесу. Побалуйте себе класним і корисним стравою без зайвого клопоту.

  • Стейк сьомги - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Помідори черрі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вершковий соус - За смаком(2 ст.Л. Рослинної олії, склянка вершків, 2 ст.Л. Борошна)
сьомга в пароварці - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте тонкими кружечками цибулину.
сьомга в пароварці - фото крок 2
2. Половину лимона наріжте часточками, а з другої вичавіть пару ложок соку.
сьомга в пароварці - фото крок 3
3. Вимийте і висушіть рибку. Додати сіль, додайте при бажанні спеції, полийте соком лимона.
сьомга в пароварці - фото крок 4
4. У пароварку викладіть рибку разом з цибулею і лимоном. Встановіть час - 25 хвилин.
сьомга в пароварці - фото крок 5
5. Поки готується рибка, можна зробити соус. Розігрійте в сотейнику оливкову олію, додайте борошно і обсмажте її до золотистого кольору. Тонкою цівкою вливайте вершки, постійно помішуючи. Додайте сіль і спеції за смаком.
сьомга в пароварці - фото крок 6
6. Через 20 хвилин в пароварку додайте помідори і зелень. Через 5 хвилин блюдо буде готово і його можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти