Ситний м'ясний салат
(покроковий рецепт з фото)
Салат дійсно дуже ситний і смачний, т.К. Містить велику кількість м'ясних напівфабрикатів: ковбаски, шинку, buženinu і т.Д..
Смак дуже багатий і самодостатній! раджу приготувати.
Салат настільки смачний і ситний, що його можна подавати в якості м'ясної страви до гарніру. Копченості та м'ясні напівфабрикати можна міняти і доповнювати на свій смак.
- Копченості - 200 грам (буженина, ковбаса, шинка, яловичина: будь-які, які є)
- Яйця перепелині - 5 штук
- Печериці - 3 штуки
- Огірок маринований - 2 штуки
- Черрі - 5 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясне асорті наріжте соломкою.
2. Яйця відварити, очистіть і розріжте навпіл.
3. Черрі розріжте навпіл, цибулю наріжте пір'ям, печериці - часточками, огірки - кубиками.
4. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
5. Перемішайте овочі і копченості, додайте каперси.
6. Все перемішайте, приправити сіллю, поперчіть. Полийте заправкою і подайте до столу. Смачного!