Рецепт Недорогий ситний салат фото

Недорогий ситний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Змішавши кілька овочів і перловку, можна отримати смачний салат, який всім по кишені. Можна варіювати овочі. Отже, сьогодні зробимо доступне блюдо за рецептом, як приготувати дешеві салати.

У мене в холодильнику були сезонні огірки і помідори, а також цибулина і трохи зелені, а з крупи я взяла звичайну перловку, її можна замінити булгуром або диким рисом. Салат подається до столу холодним. Він дуже ситний, тому можете замінити їм вечерю чи обід.

  • Перловка - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1/3 склянки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Огірок - 1-2 штук
  • Помідори - 2-3 штук
  • Сіль, перець - За смаком
1
Промийте перловку і викладіть її в миску, залийте окропом і відразу накрийте кришкою, залиште на 1-1, 5 годину.
2
Очистіть огірки від шкірки, вимийте помідори, очистіть цибулю і наріжте овочі невеликими кубиками.
3
Перекладіть овочі в миску, додайте подрібнену зелену цибулю, петрушку, perlovku, заправте салат оливковою олією, лимонним соком, сіль і poperčite, перемішайте.
4
Накрийте салат кришкою або плівкою і відправте в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти