Смачний і недорогий вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Часто хочеться чогось смачненького, але не завжди фінансове становище дозволяє практикуватися в приготуванні делікатесів? Хочу запропонувати варіант, як приготувати смачний і недорогий вечерю.
Приготувати таку картопельку дуже просто. Процес приготування навіть принесе задоволення, тому що аромати, які виникають при цьому, розбурхують апетит і збуджують інтерес до результату. Для вегетаріанського вечері можна також додати до такої картопелька легкий салат з овочів. А якщо ви не дотримуєтеся дієти, то підійде відбивна або звичайна котлета. Але це вже справа особистого смаку.
- Молода картопля - 1, 3 кілограма
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - За смаком
- Чебрець - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
1
Картоплю очистіть і розріжте на чверті.
2
Розтопіть в сковороді вершкове і оливкове масло. Нехай вони там погріються кілька хвилин.
3
Покладіть картоплю в сковороду і добре обваляйте його в маслі.
4
Застеліть деко папером для випічки і викладіть на нього картоплю. Полийте маслом.
5
Запікайте в духовці, розігрітій до 220 градусів, близько 40 хвилин. На картоплі повинна утворитися золотава скоринка.
6
У Блюда змішайте порубаний чебрець, лимонний сік і терту цедру. Додати сіль, додайте також перець і оливкове масло.
7
Гарячий картопля прямо з духовки відправляйте в Блюда і рясно полийте лимонним соусом. Дайте настоятися 5 хвилин. Смачного!