Рецепт Смачний і недорогий вечерю фото

Смачний і недорогий вечерю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Картопля, Лимон
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Часто хочеться чогось смачненького, але не завжди фінансове становище дозволяє практикуватися в приготуванні делікатесів? Хочу запропонувати варіант, як приготувати смачний і недорогий вечерю.

Приготувати таку картопельку дуже просто. Процес приготування навіть принесе задоволення, тому що аромати, які виникають при цьому, розбурхують апетит і збуджують інтерес до результату. Для вегетаріанського вечері можна також додати до такої картопелька легкий салат з овочів. А якщо ви не дотримуєтеся дієти, то підійде відбивна або звичайна котлета. Але це вже справа особистого смаку.

  • Молода картопля - 1, 3 кілограма
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - За смаком
  • Чебрець - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
1
Картоплю очистіть і розріжте на чверті.
2
Розтопіть в сковороді вершкове і оливкове масло. Нехай вони там погріються кілька хвилин.
3
Покладіть картоплю в сковороду і добре обваляйте його в маслі.
4
Застеліть деко папером для випічки і викладіть на нього картоплю. Полийте маслом.
5
Запікайте в духовці, розігрітій до 220 градусів, близько 40 хвилин. На картоплі повинна утворитися золотава скоринка.
6
У Блюда змішайте порубаний чебрець, лимонний сік і терту цедру. Додати сіль, додайте також перець і оливкове масло.
7
Гарячий картопля прямо з духовки відправляйте в Блюда і рясно полийте лимонним соусом. Дайте настоятися 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти