Смачний і корисний вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Усім нам, втомленим після трудового дня, необхідний смачний і головне - корисний вечерю. А ще хочеться приготувати його швидко і без клопоту. Цей рецепт виручить вас саме в такому випадку, читаємо і готуємо.
Апетитне, красиве, корисне і смачне блюдо на вечерю. Адже саме таким повинен бути смачний і корисний вечерю - вітамінний, насичений білками і легким для шлунка. Після такої вечері навіть чоловік не піде спати голодним, а жіночій фігурі нема про що турбуватися. Хочете дізнатися, як приготувати смачний і корисний вечерю швидко і без особливого клопоту? Читаємо рецепт і готуємо.
- Катані - 2 скибочки( 2 стейк)
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Апельсин - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста пекінська - 200 грам
- Рукола - 50 грам
- Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
Приготувати таким чином можна не тільки кету, але і форель, лосось - будь-яку червону рибу. Промиємо рибні стейки, очистимо їх, якщо необхідно.
Приготуємо маринад. У невеликій мисці змішуємо соєвий соус, сік з цілого апельсина, цукор і масло.
Заливаємо рибні стейки половиною приготованого маринаду і залишаємо хвилин на 15.
Рибу будемо запікати в духовці. Форму для запікання можна застелити фольгою. Злегка змастіть фольгу маслом і викладемо на неї стейки. Ставимо їх запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Трек rиbkoy, не потрібно її пересушувати!
А тепер займемося салатом. Поки риба маринувати, ми вже почистили морквину, що? Натираємо моркву на тертці або за допомогою Овочечистка. Пекінську капусту тонко шаткуємо.
Зелень рукколи промиємо і підсушити на рушник, нехай піде зайва волога. Додамо листочки руколи до капусти і морквині. Перемішаємо.
Розкладаємо салат по тарілках.
Рибка вже готова, дістаємо її з духовки. Викладаємо на салат, солимо і перчимо. Поливаємо маринадом, посипаємо кунжутним насінням і подаємо до столу.