Корисний вечерю
(покроковий рецепт з фото)
Після робочого дня завжди хочеться легко перекусити, а також відпочити. Тому довго стояти біля плити вам не доведеться. Ось рецепт, як приготувати корисний вечерю з курочки і рису. Просто і зі смаком!
Тандурі - це індійські спеції, в які входить кумін, koriandr, чорний перець, обкладинка, імбир, лавровий лист, перець чилі, чорний кардамон, мускатний колір і мускатний горіх, а також насіння пажитника, гвоздика, цибуля, часник, гірчиця і сіль. Їжа з цими спеціями виходить дуже ароматною і смачною. Куряче м'ясо швидко маринується в йогурті і виходить ніжним.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Йогурт несолодкий - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Горошок зелений - 100 грам
- Тандури (суміш) - 2 чайних ложки
- Мал - 250 грам
- Koriandr - 1 щіпка
- Томатний соус - 250 Щепоток
1
Курячі грудки помийте під проточною водою, протріть паперовими рушниками. Відокремте шкірку, якщо є, і наріжте середніми шматочками.
2
З'єднайте йогурт і половину приправ. Цією сумішшю натріть нарізану курячу грудку і залиште в холодильнику мінімум на 15 хвилин, а краще залишити попередньо, наприклад, зранку, якщо плануєте готувати ввечері.
3
Цибуля наріжте дрібними кубиками. Решта спеції відправте з цибулею на сковороду і обсмажте протягом 5 хвилин на невеликій кількості рослинного масла. Додайте трохи води.
4
Потім додайте болгарський перець, нарізаний на 4 частини. Слідом за ним - томатний соус. Залиште гаситися соус на 5-10 хвилин. В кінці приготування додайте коріандр.
5
На важкій чавунній сковороді або сковороді для гриля обсмажте курку до рум'яної скоринки.
6
Відваріть рис в підсоленій воді. Зелений горошок розморозити і ошпарьтеокропом.
7
Зберіть на блюді рис, шматочки курки і рясно полийте все соусом.