Салат з овочів «ситний»
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите недорогі, прості і ситні блюда? Тоді спеціально для вас покажу один дуже класний рецепт. Мінімум клопоту і інгредієнтів, а результат - приголомшливий. Раджу взяти на замітку!
Перед вами ідея, як приготувати салат з овочів "ситний" в азіатському стилі. Його можна подавати до столу як гарячим, так і вже холодним. Овочі, до речі, можуть бути не тільки ті, що вказані в рецепті, за бажанням ви можете додати і інші, наприклад. Пікантний, дуже смачний і дійсно нескладний, такий салатик точно заслуговує на увагу.
- Картопля - 600 грам
- Огірки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 6-7 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1/2-1 чайних ложки
- Сіль і зелену цибулю - За смаком
- Червона цибуля - 1/2 штуки
1. Насамперед очистите, наріжте середніми шматочками і відваріть в підсоленій воді до готовності картопля. Остудіть і розімніть трохи ложкою, але не в пюре. Паралельно відваріть круто яйця.
2. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими кружечками огірки. Додайте сіль, перемішайте і залиште хвилин на 5.
3. Тонкими скибочками наріжте моркву і цибулю.
4. У глибокій мисці з'єднайте картопля, огірки, морква, цибуля, яйце. За смаком додайте подрібнену зелену цибулю.
5. Для приготування заправки з'єднайте рисовий оцет, майонез і гірчицю. Викладіть заправку і акуратно перемішайте.
Усе, салат з овочів "ситний" в домашніх умовах готовий.
Смачного!
Усе, салат з овочів "ситний" в домашніх умовах готовий.
Смачного!