Рецепт Салат «ситний» з картоплею, яйцем і помідорами фото

Салат «ситний» з картоплею, яйцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Яйця , Гриби , Помідор , Огірок , Сосиски
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Цей салат дуже-дуже простий, але при цьому смачний і незвичайний. Спробуйте, як приготувати салат"Ситний" з картоплею, запеченими помідорами, яйцем і без майонезу. Урізноманітніть обід або вечерю.

Опис приготування:

Цей салат подається теплим. У ньому чудово поєднуються мисливські ковбаски і солоні огірочки, грибочки і яйця, а запечені помідори надають пікантну кислинку. Хороший варіант для святкового або домашнього обіду.

  • Картопля відварна - 3-4 штук
  • Помідори - 3 штуки (або 200 г чері)
  • Яйця - 3-4 штук (відварені круто)
  • Огірки мариновані - 2 штуки
  • Ковбаски мисливські - 200 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
салат
1. Печериці очистіть, помийте, наріжте на четвертинки. На сильному вогні обсмажте в оливковій олії до золотистої скоринки і посоліть.
салат
2. Помідори розрізати на 7-8 частин, викладіть на деко. Посипте сухими травами і поперчіть. Полийте оливковою олією і запечіть 10 хвилин при температурі 180 градусів.
салат
3. Мисливські сосиски і огірочки наріжте кільцями і відправте в одну миску.
салат
4. Відварену картоплю в мундирі очистіть і наріжте великими кубиками, поки він ще теплий.
салат
5. Підсмажені теплі гриби і подрібнену зелену цибулю відправте в миску. Посоліть салат і додайте чорний перець. Заправте нерафінованою оливковою олією.
салат
6. Перекладіть салат на блюдо, зверху викладіть теплі запечені помідори і червертінкі зварених яєць. Смачного!

Схожі рецепти