Салат «ситний» з картоплею, яйцем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат дуже-дуже простий, але при цьому смачний і незвичайний. Спробуйте, як приготувати салат "ситний" з картоплею, запеченими помідорами, яйцем і без майонезу. Урізноманітніть обід або вечерю.
Цей салат подається теплим. У ньому чудово поєднуються мисливські ковбаски і солоні огірочки, грибочки і яйця, а запечені помідори надають пікантну кислинку. Хороший варіант для святкового або домашнього обіду.
- Картопля відварна - 3-4 штук
- Помідори - 3 штуки (або 200 г чері)
- Яйця - 3-4 штук (відварені круто)
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Ковбаски мисливські - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Печериці очистіть, помийте, наріжте на четвертинки. На сильному вогні обсмажте в оливковій олії до золотистої скоринки і посоліть.
2. Помідори розрізати на 7-8 частин, викладіть на деко. Посипте сухими травами і поперчіть. Полийте оливковою олією і запечіть 10 хвилин при температурі 180 градусів.
3. Мисливські сосиски і огірочки наріжте кільцями і відправте в одну миску.
4. Відварену картоплю в мундирі очистіть і наріжте великими кубиками, поки він ще теплий.
5. Підсмажені теплі гриби і подрібнену зелену цибулю відправте в миску. Посоліть салат і додайте чорний перець. Заправте нерафінованою оливковою олією.
6. Перекладіть салат на блюдо, зверху викладіть теплі запечені помідори і червертінкі зварених яєць. Смачного!