Рецепт Салат «ситний» з корейською морквою фото

Салат «ситний» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Сухарики
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Буває у вас таке, що потрібно терміново поїсти, а ні часу, ні сил ні? І адже не завжди хочеться перекушувати бутербродами. На цей випадок є один рятівний рецепт, який я використовую часто.

При своїй простоті і швидкості блюдо виходить поживним. Ще тут можна імпровізувати, тільки зберігаючи основу з трьох інгредієнтів. Можна додати твердий сир, помідори, шинку і т.Д. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "ситний" з корейською морквою. Ви спробуєте його всього через 10 хвилин!

  • Квасоля червона - 300-350 грам (консервована)
  • Морква - 400 грам (корейською мовою)
  • Ковбаса - 200 грам
  • Сухарики - 80 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
салат
1. У салатницю викласти морква, вливши трохи гострої рідини від неї.
салат
2. Потім додайте квасолю разом з соусом з банки.
салат
3. Ковбасу наріжте кубиками, теж додайте в салатницю.
салат
4. Тепер заправте блюдо майонезом. Інгредієнти перемішайте.
салат
5. Подавайте салат з сухариками. Все дуже просто. Смачного!

Схожі рецепти