Салат «ситний» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Буває у вас таке, що потрібно терміново поїсти, а ні часу, ні сил ні? І адже не завжди хочеться перекушувати бутербродами. На цей випадок є один рятівний рецепт, який я використовую часто.
При своїй простоті і швидкості блюдо виходить поживним. Ще тут можна імпровізувати, тільки зберігаючи основу з трьох інгредієнтів. Можна додати твердий сир, помідори, шинку і т.Д. Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "ситний" з корейською морквою. Ви спробуєте його всього через 10 хвилин!
- Квасоля червона - 300-350 грам (консервована)
- Морква - 400 грам (корейською мовою)
- Ковбаса - 200 грам
- Сухарики - 80 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. У салатницю викласти морква, вливши трохи гострої рідини від неї.
2. Потім додайте квасолю разом з соусом з банки.
3. Ковбасу наріжте кубиками, теж додайте в салатницю.
4. Тепер заправте блюдо майонезом. Інгредієнти перемішайте.
5. Подавайте салат з сухариками. Все дуже просто. Смачного!