Сирний торт з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сирний торт з шинкою може стати чудовою прикрасою вашого святкового столу. Приготувати його зовсім нескладно. Дивимося рецепт.
Як приготувати сирний торт з шинкою? Дуже просто. Треба зробити тісто, приготувати начинку, сформувати торт і запекти його.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вода відфільтрована - 300 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сир твердих сортів - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Шинка - 200 грам
- Спеції - За смаком
Протягом 5 хвилин кип'ятимо 300 мл води з рослинним маслом. Потім через сито додаємо борошна в миску і туди заливаємо цю воду. Помішуємо ложкою, потім замішуємо до стану тесту.
Готуємо начинку. Розбиваємо в миску яйця, додаємо сметану і гірчицю. Приправляємо перцем і сіллю. Збиваємо, перемішуємо до однорідності.
Коли тісто охолоне, ділимо його на 10-12 частин. Має вийти 10-12 млинців. Обсмажуємо по кілька секунд на сковороді.
Формуємо торт. Рівними частинами ділимо начинку між шарами тіста. Відправляємо торт в духовку на 20-25 хвилин.