Сирний рибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання риби та сиру абсолютно неймовірне! Особливо мені імпонує з'єднувати ці продукти для приготування наваристого і ароматного супу. Варити можна в мультиварці або каструлі, як зручніше.
Особливістю цієї страви є яскравий сирний аромат і пікантність, що виявляється за рахунок ніжною риби. Я готую в мультиварці, але можна варити і на плиті, за часом вийде приблизно однаково. Готовий суп, перш, ніж подавати до столу, слід трохи потримати в каструлі, щоб той настоявся. Хай щастить!
- Лосось - 400 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир плавлений - 250 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 L
- Сіль і перець - За смаком
Подрібнюємо цибулю, а морква нарізаємо брусочками. Вливаємо в чашу мультиварки трохи масла і обсмажуємо там овочі (5 хвилин) в режимі "жарка" . Вливаємо трохи води і тушкуємо ще 2 хвилини.
Рибу очищаємо від кісток і шкірки, нарізаємо її середнього розміру шматочками.
Картопля теж моєму, очищаємо і нарізаємо. Я ріжу його часточками, мені так більше подобається.
Додаємо рибу до овочів.
Кладемо картоплю. Доливаємо воду і переводимо мультиварку в режим "суп" з 30 хвилин.
Додаємо м'який плавлений сир, перемішуємо і продовжуємо варити ще 20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку.
Смачного!