Рецепт Шурпа смажена фото

Шурпа смажена
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут наведу рецепт так званої шурпи каурма. Каурма в перекладі означає"смажений" . Блюдо відмінно підійде для обіду або вечері, тут вже, як вам подобається. Готується просто, з'їдається швидко!

Опис приготування:

Şurpa, смажена в домашніх умовах, готується дуже легко. Всі інгредієнти обсмажуються в сковороді, а потім з'єднуються разом. Якщо хочете більш рідку шурпу, слід загасити інгредієнти в томатному соку або бульйоні. При подачі прикрасьте страву зеленню і шматочками омлету. Хай щастить!

  • Яловичина - 350 грам (м'якоть)
  • Braai - 5 штук (гілочок)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Зіра мелена - 1 грам
  • Локшина домашня - 300 грам
  • Олія соняшникова - 35 мілілітрів
  • Перець червоний - 3 грами (мелений)
  • Помідори - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
шурпа смажена - фото крок 1
Наріжте яловичину кубиками.
шурпа смажена - фото крок 2
Обсмажте яловичину на рослинній олії 15 хвилин. Сіль і перець за смаком.
шурпа смажена - фото крок 3
Цибуля, перець і моркву поріжте соломкою.
шурпа смажена - фото крок 4
Додайте до м'яса цибулю, смажте ще 10 хвилин.
шурпа смажена - фото крок 5
Тепер кладемо моркву і перець, перемішуємо і смажимо до м'якості овочів.
шурпа смажена - фото крок 6
Кладемо дрібно порізані помідори. Вони відразу ж пустять багато рідини, цю рідину потрібно випарувати.
шурпа смажена - фото крок 7
Тим часом, відваріть в окропі локшину.
шурпа смажена - фото крок 8
Зварену лапу з'єднуємо з піджаркою і перемішуємо. Саме час додати спеції. Смажимо ще 5 хвилин.
шурпа смажена - фото крок 9
Яйця збиваємо з сіллю і смажимо на іншій сковороді омлет.
шурпа смажена - фото крок 10
Омлет ріжемо соломкою, щоб додати в блюдо при подачі на стіл.
шурпа смажена - фото крок 11
Можна додати томатний сік або бульйон, тоді шурпа вийде рідкої. Не забудьте прикрасити страву зеленню, при подачі. Смачного!

Схожі рецепти