Шурпа смажена
(покроковий рецепт з фото)
Тут наведу рецепт так званої шурпи каурма. Каурма в перекладі означає "смажений" . Блюдо відмінно підійде для обіду або вечері, тут вже, як вам подобається. Готується просто, з'їдається швидко!
Şurpa, смажена в домашніх умовах, готується дуже легко. Всі інгредієнти обсмажуються в сковороді, а потім з'єднуються разом. Якщо хочете більш рідку шурпу, слід загасити інгредієнти в томатному соку або бульйоні. При подачі прикрасьте страву зеленню і шматочками омлету. Хай щастить!
- Яловичина - 350 грам (м'якоть)
- Braai - 5 штук (гілочок)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Зіра мелена - 1 грам
- Локшина домашня - 300 грам
- Олія соняшникова - 35 мілілітрів
- Перець червоний - 3 грами (мелений)
- Помідори - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
Наріжте яловичину кубиками.
Обсмажте яловичину на рослинній олії 15 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Цибуля, перець і моркву поріжте соломкою.
Додайте до м'яса цибулю, смажте ще 10 хвилин.
Тепер кладемо моркву і перець, перемішуємо і смажимо до м'якості овочів.
Кладемо дрібно порізані помідори. Вони відразу ж пустять багато рідини, цю рідину потрібно випарувати.
Тим часом, відваріть в окропі локшину.
Зварену лапу з'єднуємо з піджаркою і перемішуємо. Саме час додати спеції. Смажимо ще 5 хвилин.
Яйця збиваємо з сіллю і смажимо на іншій сковороді омлет.
Омлет ріжемо соломкою, щоб додати в блюдо при подачі на стіл.
Можна додати томатний сік або бульйон, тоді шурпа вийде рідкої. Не забудьте прикрасити страву зеленню, при подачі. Смачного!