Шулюм з яловичини

Шулюм з яловичини
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Şuljum — це таке кавказьке перша страва, яке готується в казані. А ми зробимо шулюм з яловичини в домашніх умовах, а дим багаття замінимо копченостями. Дуже смачно і ситно, рекомендую!

опис приготування:

звичайно, я не стану стверджувати, що пропоную вам класичний рецепт шулюм з яловичини, — адже це все ж блюдо національної кухні, і напевно я не знаю досить багато нюансів і секретів. Тому, щоб не приписувати собі лаври слави кавказької кухні, скажу просто, що даний рецепт приготування шулюм з яловичини є, швидше, варіацією на тему. але, що треба відзначити, варіацією неймовірно ситної і смачної, так що рекомендую!

  • Яловичина на кістці— 500 грам
  • сіль морська— 10 грам
  • Перець чорний мелений— 2 грами
  • копченості— 100 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Лавровий лист— 1 штука
  • Картопля— 4 штуки
  • зелень— За смаком
  • часник— За смаком
Шулюм з яловичини - фото крок 1 1. Яловичину заливаємо водою, додамо копченості і варимо до готовності. Не забудьте зняти піну!

Шулюм з яловичини - фото крок 2 2. подрібнюємо цибулю, морква і болгарський перець, і додамо до м'яса після закипання.

Шулюм з яловичини - фото крок 3 3. Картоплю ріжемо брусочками, і пропозиція, коли м'ясо вже майже звариться. Після картоплі додамо всі, що залишилось — часник, сіль, перець і спеції. Варимо до готовності картоплі.

Шулюм з яловичини - фото крок 4 4. От і все! Подаємо, посипавши свіжою зеленню! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Мисливський шулюм з дичини

Мисливський шулюм з дичини

Ця страва відомо, напевно, кожному мисливцю. Якщо вас цікавлять прості, ситні блюда, зроблені на свіжому повітрі, погляньте на цей варіант, як приготувати мисливський шулюм з дичини і овочів. опис приготування: Хочу сказати, що як такого рецепта у цієї страви немає. Це скоріше імпровізації, ад...

читати далі
Мисливський шулюм з качки

Мисливський шулюм з качки

рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, впевнена, стане вашим улюбленим відразу ж, як тільки ви його приготуєте. звичайно, ідеально готувати його на багатті, але і вдома в каструлі — теж смачно. опис приготування: рецепт, як приготувати мисливський шулюм з качки, попався мені на очі,...

читати далі
Шикарний шулюм

Шикарний шулюм

Шулюм прийнято варити на вогнищі, тоді він особливо ароматний. Але і вдома можна приготувати не менш смачний козацький суп. Склад дуже простий: овочі, м'ясо, вода і спеції. дивіться! опис приготування: розповім вам, як приготувати просто шикарний шулюм. Перше завдання - це вибір м'яса. Шулюм п...

читати далі
Шулюм з кoніни

Шулюм з кoніни

Як приготувати кавказький суп шулюм з конини в домашніх умовах? Якщо знати кілька важливих "; секретів ";, то процес вже не буде здаватися складним. За аналогією можна готувати і з іншим м'ясом. опис приготування: Шулюм є дуже жирний і наваристий суп, приготований на вогнищі. Якщо не можемо ви...

читати далі
Шулюм з качки

Шулюм з качки

Шулюм є різновидом густого і ситного супу з картоплею на м'ясі. Ця страва була похідним. В основному його готували на вогнищі для великої групи людей. Спробуємо відтворити рецепт? опис приготування: Шулюм або шурпу зараз його називають мисливським супом. все тому, що використовують в приготува...

читати далі