Рецепт Шулюм з яловичини фото

Шулюм з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Şuljum - це таке кавказьке перша страва, яке готується в казані. А ми зробимо шулюм з яловичини в домашніх умовах, а дим багаття замінимо копченостями. Дуже смачно і ситно, рекомендую!

Опис приготування:

Звичайно, я не стану стверджувати, що пропоную вам класичний рецепт шулюм з яловичини, - адже це все ж блюдо національної кухні, і напевно я не знаю досить багато нюансів і секретів. Тому, щоб не приписувати собі лаври слави кавказької кухні, скажу просто, що даний рецепт приготування шулюм з яловичини є, швидше, варіацією на тему. Але, що треба відзначити, варіацією неймовірно ситної і смачної, так що рекомендую!

  • Яловичина на кістці - 500 грам
  • Сіль морська - 10 грам
  • Перець чорний мелений - 2 грами
  • Копченості - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Часник - За смаком
шулюм з яловичини - фото крок 1
1. Яловичину заливаємо водою, додамо копченості і варимо до готовності. Не забудьте зняти піну!
шулюм з яловичини - фото крок 2
2. Подрібнюємо цибулю, морква і болгарський перець, і додамо до м'яса після закипання.
шулюм з яловичини - фото крок 3
3. Картоплю ріжемо брусочками, і пропозиція, коли м'ясо вже майже звариться. Після картоплі додамо всі, що залишилось - часник, сіль, перець і спеції. Варимо до готовності картоплі.
шулюм з яловичини - фото крок 4
4. От і все! Подаємо, посипавши свіжою зеленню!

Схожі рецепти