Шоколадний мус з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і легкий рецепт для тих випадків, коли потрібно нагодувати друзів, дітей або себе чимось солодким, але нешкідливий. В основі цього шоколадного мусу - стиглий авокадо.
Довести до смаку можна, додавши ваніль або корицю, трохи лимонного соку або цедри, будь-які інші ваші улюблені ароматизатори і спеції. Замість меду можна також додати королівські фініки, але текстура вийде менш повітряної. Для більш насиченою кокосової нотки можна додати ложку кокосового масла.
- Авокадо - 2 штуки
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Какао порошок - 1, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколад - 200 грам
1. Підготуйте інгредієнти для подальшої готування.
2. У чаші блендера збийте авокадо, мідь, какао порошок, ванільний екстракт і сіль до однорідної маси.
3. Розтопіть шоколад в молоці.
4. Додайте шоколадну масу до пюре з авокадо. Перемішайте мус. Розподіліть його по формах і остудіть в холодильнику як мінімум годину. Перед подачею можете прикрасити будь-якими ягодами.