Шоколадний мус із сиру
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування улюбленого шоколадного ласощів Старої Європи, який в рівній мірі порадує і дітей, і дорослих.
Cам по собі шоколад є божественним ласощами, що підвищує настрій і дає заряд життєвої енергії. Легкий і ароматний шоколадний мус, рецепт якого ми представляємо вашій увазі, поєднує в собі неповторний шоколадний смак і дивну легкість, яку ви полюбите з першої порції. Рецепт відрізняється простотою приготування і разюче малим кількістю інгредієнтів.
- Соєвого сиру - 450 грам
- Шоколаду - 50 грам
- Соєвого молока - 1/2 склянки
1. Розтопіть шоколад або шоколадну крихту на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, помішуючи його кожні 45 секунд (вибирайте найякісніший шоколад з максимальним вмістом какао). Як правило, розігрів шоколаду забере у вас 3 хвилини.
2. Змішайте рідкий шоколад, тофу і соєве молоко в блендері і збивайте суміш до стану однорідного пюре близько 1 хвилини.
3. Розлийте по високим прозорим склянки або глиняним чашках і поставте в холодильник щонайменше на 2 годину. Тепер шикарний шоколадний мус готовий дивувати ваших гостей.