Рецепт Шоколадний мус із сиру фото

Шоколадний мус із сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Шоколад
ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 15 хв.

Рецепт приготування улюбленого шоколадного ласощів Старої Європи, який в рівній мірі порадує і дітей, і дорослих.

Опис приготування:

Cам по собі шоколад є божественним ласощами, що підвищує настрій і дає заряд життєвої енергії. Легкий і ароматний шоколадний мус, рецепт якого ми представляємо вашій увазі, поєднує в собі неповторний шоколадний смак і дивну легкість, яку ви полюбите з першої порції. Рецепт відрізняється простотою приготування і разюче малим кількістю інгредієнтів.

  • Соєвого сиру - 450 грам
  • Шоколаду - 50 грам
  • Соєвого молока - 1/2 склянки
шоколадний мус із сиру - фото крок 1
1. Розтопіть шоколад або шоколадну крихту на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, помішуючи його кожні 45 секунд (вибирайте найякісніший шоколад з максимальним вмістом какао). Як правило, розігрів шоколаду забере у вас 3 хвилини.
шоколадний мус із сиру - фото крок 2
2. Змішайте рідкий шоколад, тофу і соєве молоко в блендері і збивайте суміш до стану однорідного пюре близько 1 хвилини.
шоколадний мус із сиру - фото крок 3
3. Розлийте по високим прозорим склянки або глиняним чашках і поставте в холодильник щонайменше на 2 годину. Тепер шикарний шоколадний мус готовий дивувати ваших гостей.

Схожі рецепти