Рецепт Мус із сиру з желатином фото

Мус із сиру з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Сир , Желатин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Десертний стіл може виглядати не так, як зазвичай, якщо ви подасте мус із сиру з желатином. Приготуйте мус напередодні і подаруйте собі нові відчуття.

Опис приготування:

Мус із сиру з желатином готуйте так:

1. Сир протріть через сито, а желатин замочіть в невеликій кількості води.

2. 100 мл. Вершків з цукром доведіть до кипіння, помішуючи, до повного розчинення цукру, зніміть з вогню і змішайте їх з желатином.

3. Вершки охолодіть, потім збийте до піків.

4. Збийте сир за допомогою міксера, продовжуючи збивати, влийте вершки з желатином.

5. У сирну масу умішайте за допомогою лопатки збиті вершки.

6. Форму для торта застеліть харчовою плівкою, викладіть ягоди і залийте мусом. Ягоди можна використовувати будь-які - свіжі або заморожені. У мусі вони будуть виглядати чудово. Поставте форму на ніч в холодильник.

Коли мус повністю застигне, переверніть його з форми на блюдо, видаливши плівку, після цього подайте на стіл.

Смачного!


  • Сир - 500 грам
  • Ягоди - 400 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
Мус із сиру з желатином готуйте так:

1. Сир протріть через сито, а желатин замочіть в невеликій кількості води.

2. 100 мл. Вершків з цукром доведіть до кипіння, помішуючи, до повного розчинення цукру, зніміть з вогню і змішайте їх з желатином.

3. Вершки охолодіть, потім збийте до піків.

4. Збийте сир за допомогою міксера, продовжуючи збивати, влийте вершки з желатином.

5. У сирну масу умішайте за допомогою лопатки збиті вершки.

6. Форму для торта застеліть харчовою плівкою, викладіть ягоди і залийте мусом. Ягоди можна використовувати будь-які - свіжі або заморожені. У мусі вони будуть виглядати чудово. Поставте форму на ніч в холодильник.

Коли мус повністю застигне, переверніть його з форми на блюдо, видаливши плівку, після цього подайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти