Мус із сиру з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Десертний стіл може виглядати не так, як зазвичай, якщо ви подасте мус із сиру з желатином. Приготуйте мус напередодні і подаруйте собі нові відчуття.
Мус із сиру з желатином готуйте так:
1. Сир протріть через сито, а желатин замочіть в невеликій кількості води.
2. 100 мл. Вершків з цукром доведіть до кипіння, помішуючи, до повного розчинення цукру, зніміть з вогню і змішайте їх з желатином.
3. Вершки охолодіть, потім збийте до піків.
4. Збийте сир за допомогою міксера, продовжуючи збивати, влийте вершки з желатином.
5. У сирну масу умішайте за допомогою лопатки збиті вершки.
6. Форму для торта застеліть харчовою плівкою, викладіть ягоди і залийте мусом. Ягоди можна використовувати будь-які - свіжі або заморожені. У мусі вони будуть виглядати чудово. Поставте форму на ніч в холодильник.
Коли мус повністю застигне, переверніть його з форми на блюдо, видаливши плівку, після цього подайте на стіл.
Смачного!
- Сир - 500 грам
- Ягоди - 400 грам
- Желатин - 30 грам
- Вершки - 400 мілілітрів
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
1. Сир протріть через сито, а желатин замочіть в невеликій кількості води.
2. 100 мл. Вершків з цукром доведіть до кипіння, помішуючи, до повного розчинення цукру, зніміть з вогню і змішайте їх з желатином.
3. Вершки охолодіть, потім збийте до піків.
4. Збийте сир за допомогою міксера, продовжуючи збивати, влийте вершки з желатином.
5. У сирну масу умішайте за допомогою лопатки збиті вершки.
6. Форму для торта застеліть харчовою плівкою, викладіть ягоди і залийте мусом. Ягоди можна використовувати будь-які - свіжі або заморожені. У мусі вони будуть виглядати чудово. Поставте форму на ніч в холодильник.
Коли мус повністю застигне, переверніть його з форми на блюдо, видаливши плівку, після цього подайте на стіл.
Смачного!