Рецепт Сирний мус з желатином фото

Сирний мус з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Желатин
На святковий стіл
Десерти , Мус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сир робить цей десерт дуже легким і повітряним. Тому сирний мус відмінно підійде як десерт.

Опис приготування:

Для приготування сирного мусу з желатином, збийте в пюре фрукти з сиром, додайте розпущений у воді желатин і збитий білок. Добре перемішайте, розкладіть мус по формах і охолодіть в холодильнику протягом години. Перед подачею прикрасьте шматочками фруктів і шоколадною стружкою. Смачного!

  • Сир - 70 грам
  • Желатин - 5 грам
  • Манго - 1 штука
  • Ківі - 1 штука
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
сирний мус з желатином - фото крок 1
Фрукти очистіть, поріжте і складіть з сиром в чашу блендера.
сирний мус з желатином - фото крок 2
Додайте цукрову пудру і збийте в пюре.
сирний мус з желатином - фото крок 3
Желатин розпустіть у воді і додайте в пюре, добре розмішайте.
сирний мус з желатином - фото крок 4
Додайте збитий білок, розкладіть мус по формах і охолодіть в холодильнику протягом години. Перед подачею прикрасьте шматочками фруктів і шоколадною стружкою.

Схожі рецепти