Сирний мус з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Сир робить цей десерт дуже легким і повітряним. Тому сирний мус відмінно підійде як десерт.
Для приготування сирного мусу з желатином, збийте в пюре фрукти з сиром, додайте розпущений у воді желатин і збитий білок. Добре перемішайте, розкладіть мус по формах і охолодіть в холодильнику протягом години. Перед подачею прикрасьте шматочками фруктів і шоколадною стружкою. Смачного!
- Сир - 70 грам
- Желатин - 5 грам
- Манго - 1 штука
- Ківі - 1 штука
- Білок яєчний - 1 штука
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
Фрукти очистіть, поріжте і складіть з сиром в чашу блендера.
Додайте цукрову пудру і збийте в пюре.
Желатин розпустіть у воді і додайте в пюре, добре розмішайте.
Додайте збитий білок, розкладіть мус по формах і охолодіть в холодильнику протягом години. Перед подачею прикрасьте шматочками фруктів і шоколадною стружкою.