Рецепт Сирний десерт з желатином і фруктами фото

Сирний десерт з желатином і фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Желатин
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку чудовий варіант, як приготувати сирний десерт з желатином і фруктами. Легкий, яскравий і апетитний десерт зможе стати справжнім відкриттям у вашій родині!

Опис приготування:

Перед подачею можна прикрасити цедрою цитрусових (якщо ви використовувати желе червоних ягід, то можна прикрасити свіжими ягідками, наприклад).

Ось і весь секрет, як приготувати сирний десерт з желатином і фруктами. Смачного!

  • Сир - 300 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Консервовані ананаси - 200 грам
  • Цедра лимона або лайма - 1 Ст. Ложка
  • Лаймовому желе - 1 штука
  • Желатин - 3 Ст. Ложки
1
Для початку розчиніть у теплій воді желатин (згідно з інструкцією на упаковці).
2
Залийте водою і лаймовому або лимонне желе. Використовувати ви можете також інші смаки. З'єднайте желе з желатином і перемішайте як слід.
3
У глибоку миску викладіть сир і додайте сметану. Збийте до однорідної маси.
4
Додайте згущене молоко (кількість її вказано умовно, ви можете взяти в рецепт приготування сирного десерту з желатином і фруктами більше або менше, в залежності від того, наскільки ви любите солодке :).
5
Консервовані ананаси наріжте невеликими кубиками і додайте в сирну масу. Акуратно все перемішайте.
6
Влийте желатин з лайязикам желе.
7
Коли основа стане однорідною, акуратно перекладіть її форму. Це може бути одна велика прямокутна форма, або ж ви можете зробити сирний десерт з желатином і фруктами в домашніх умовах порційно в невеликих креманках, наприклад.
8
Надішліть в холодильник на 3-4 годину, поки маса повністю не застигне.

Схожі рецепти