Сирний десерт з тропічними фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить легкі і корисні десерти, мамам, яким складно нагодувати дітей кисломолочними продуктами, а також всім, хто любить урізноманітнити меню, хочу запропонувати на замітку цей рецепт.
Покажу покроково, як приготувати сирний десерт з тропічними фруктами і кокосовою стружкою. Відразу хочу сказати, що набір фруктів може бути абсолютно будь-який, використовуйте всі, що любите або зумієте знайти Кокос надає десерту особливу пікантність, але його цілком можна і виключити. Таку смакоту напевно захочуть спробувати навіть ті, хто не любить сир.
- Сир - 250 грам
- Цукор - 50 грам (приблизно)
- Вершки - 1 Склянка (для збивання)
- Кокосова стружка - 1/2 склянки
- Фрукти - За смаком
- Консервовані ананаси - 50 грам
1. Консервовані ананаси подрібніть в пюре і з'єднайте з сиром.
2. Додайте за смаком цукор.
3. Слідом - збиті вершки і кокосову стружку. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
4. Викладіть сирну масу в дві форми, розрівняйте і відправте в холодильник на 2 годину, а після ще на 1, 5 години в морозилку.
5. Підготуйте фрукти.
6. Додатково можна присипати сирний корж обсмаженої кокосовою стружкою.
7. Потім викладіть фрукти і можна подавати десерт до столу.
Смачного!
Смачного!