Сирний десерт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний сирний десерт зі свіжими фруктами - це відмінне блюдо для романтичної вечері або для сімейного свята. Таким десертом із задоволенням поласують і дорослі, і дітки. Смачно і корисно!
Ніжні сиркові десерти, та ще й з яскравими літніми соковитими фруктами - це дуже смачний і корисний десерт. Приготувати його зовсім не так складно, як здається на перший погляд. Не вірите? Переконайтеся в цьому, прочитавши і переглянувши цей рецепт, в якому детально описано, як приготувати сирний десерт з фруктами. Пробуйте, сподіваюся, що вам сподобається!
- Сир - 200-250 грам
- Вершки - 100 мілілітрів (не нижче 30%)
- Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Персик - 1 штука
- Абрикос - 2-3 штук
- Банан - 1 штука
- Виноград - 100 грам
Збиваємо охолоджені вершки, потроху додаючи до них цукор (звичайний і ванільний).
Додаємо протертий сир, продовжуємо збивати до отримання однорідної маси.
Виноград моєму, ягідки розрізаємо навпіл, не забудьте видалити кісточки.
Моєму абрикоси, видаляємо у них кісточки, нарізаємо фрукти невеликими шматочками.
Моєму персик, видаляємо і у нього кісточку, можна також зняти шкірку, але це не принципово. Нарізаємо м'якоть шматочками.
Очистимо банан і теж нарізаємо шматочками.
У креманки або в вазочки викладаємо трохи підготовлених фруктів, а поверх них - вершково-сирну масу.
І так, чергуючи шари, заповнюємо вазочки. Верхній шар повинен бути сирним. А зверху прикрасимо десерт фруктами, як підкаже ваша фантазія.