Торт без випічки з желатином і фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Торт без випічки з желатином і фруктами - це незамінний десерт на будь-якому святковому заході. Без випічки ви заощадите дорогоцінний час, яке зможете витратити на приготування інших страв!
Розповім, як приготувати торт без випічки з желатином і фруктами в домашніх умовах. Найзручніше починати готувати з вечора, щоб поставити торт для застигання в холодильник на всю ніч. Вранці залишиться прикрасити верхівку торта бананами і ягодами, а також залити желе. Потім знову відправити в холодильник, всього лише на 1 час. Хай щастить!
- Печиво пісочне - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Крем - 400 грам
- Желатин - 50 грам
- Желе - 1 штука (упаковка)
- Шоколад - 100 грам
- Банани - 5 штук
- Вода - 100 мілілітрів
- Сир - 600 грам
- Цукор - 150 грам
Печиво розкришити і змішайте з тертим на тертці шоколадом.
Розтопити на водяній бані вершкове масло.
Перемішайте масло з печивом і шоколадом. Візьміть роз'ємну форму, влийте в неї половину отриманої маси. Поставте форму в холодильник.
З решти маси сформуйте невеликі тістечка. Також помістіть їх в холодильник.
Слідуючи інструкції на упаковці, розчиняємо желатин, потім ставимо його в гарячу воду. Сметану змішуємо з цукром, потім додаємо сир і желатин. Перемішуємо все за допомогою блендера.
Дістаємо форму з холодильника. Зверху викладаємо тонким шаром сметанне желе. Потім красиво укладаємо очищені банани і тістечка.
Заливаємо залишками желе. Ставимо в холодильник на 4 годину.
Решта банани використовуємо для прикраси. Також я додаю малину. Зверху заливаємо прозорим желе (дотримуючись інструкції). Відправляємо торт в холодильник ще на 1 час.
Смачного!