Торт з фруктами і желатином
(покроковий рецепт з фото)
Яке ж свято обходиться без торта? ! А домашній, спечений власноруч торт зробить ваше свято ще смачніше і радісніше.
Любителі домашньої святкової випічки будуть в захваті від цього торта. Ніжний, в міру солодкий, з шматочками фруктів - НЕ торт, а смакота! Готувати такий торт вам буде цікаво, ви зможете створити свій, неповторний торт, оригінально виклавши шматочки фруктів. Розповідаю, як приготувати торт з фруктами і желатином.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1, 5 склянки(0, 5 склянки - в тісто, інше - для желе)
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Апельсин - 3 штуки
- Мандарин - 3 штуки
- Ананаси консервовані - 150 грам
- Банан - 1 штука
- Желатин - 50 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Крем - 900 грам
Желатин замочуємо в холодній воді згідно з інструкцією на упаковці.
Збиваємо яйця з цукром і содою. Потім додаємо борошно і гарненько збиваємо, щоб не було грудочок.
Виливаємо тісто в форму і випікаємо при температурі 180 градусів хвилин 15-20.
Готовий бісквіт нарізати на невеликі шматочки.
Очистити фрукти. Апельсини нарізати кружечками, мандарини розібрати на дольки.
Ананас і банан нарізати кубиками.
Набряклий желатин розтопити і остудити. Сметану добре збити з цукром, додати ванільний цукор і, продовжуючи збивати, тонкою цівкою влити розчин желатину. Добре збити! !!!
Дно форми вистилає харчовою плівкою і красиві розкладаємо підготовлені фрукти.
Потім викладаємо частину бісквітних шматочків і частина фруктів.
Залити половиною сметанного желе. Потім знову викласти шматочки бісквіта і фрукти. Залити желе і поставити торт в холодильник. Застигає торт години 4.