Рецепт Чізкейк з сиру без випічки з желатином фото

Чізкейк з сиру без випічки з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження , День закоханих
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Даний рецепт не потребує великих зусиль, він досить простий в приготуванні. Смак у десерту надзвичайно ніжний і святковий. Я розповім, як приготувати чізкейк з сиру без випічки з желатином.

Опис приготування:

Такий чізкейк я часто готую на сімейні торжества. Нещодавно відзначали річницю весілля, і рецепт сам прийшов в голову. Втомилася піч і не пошкодувала, що вирішила зробити все просто. Смак у чизкейка королівський!

  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Вершки 10% - 200 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сир - 400 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Лимонна цедра - 2 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Вишня консервована без кісточок - 80 грам
  • Печиво - 300 грам (звичайне, до чаю)
чізкейк з сиру без випічки з желатином - фото крок 1
Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо на півгодинки набухати. Подрібнене в дрібну крихту печиво з'єднуємо з маслом і вимішуємо. Укладаємо його на дно форми. Формуємо бортики і прибираємо в холодильник.
чізкейк з сиру без випічки з желатином - фото крок 2
Вершки розігріваємо і змішуємо з желатином і цукром. Тримаємо на вогні, не доводячи до кипіння. Безперервно помішувати. Остужаем, з'єднуємо з лимонним соком, сиром, цедрою і збиваємо. Заливаємо корж сумішшю і прибираємо на пару годин в холодильник.
чізкейк з сиру без випічки з желатином - фото крок 3
Укладаємо зверху вишню, злегка придавлюючи, і прибираємо торт в холодильник ще на дві години. Ніжний тортик можна їсти! Смачного!

Схожі рецепти