Сирна паска без випічки з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати рецепт приголомшливо смачною, ніжною і дуже ефектною сирної паски. Її полюблять ті, хто не любить традиційний паску. Запишіть, як приготувати сирну паску без випічки з желатином.
Сир краще взяти низькокалорійний. Форми для паски можна використовувати найрізноманітніші. Начинку теж можна міняти за власним смаком.
Такий паску добре тримає форму. У холодильнику його можна зберігати до трьох днів.
- Сир - 600 грам
- Крем - 125 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
- Ваніль - 1 щіпка
- Вершки - 30 грам
- Цукати - За смаком
- Желатин - 20 грам
1. Желатин залийте водою і залиште, щоб він набряк і став густим.
2. Сир перетріть через сито або двічі пропустіть через м'ясорубку. Блендер краще не використовувати.
3. У сир додайте сметану, цукрову пудру, вершки, вершкове масло і щіпку солі, перемішайте міксером або ложкою до однорідного стану. В кінці додайте ванілін або ванільну есенцію.
4. Коли желатин набряк, нагрійте його на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте в сирну масу і перемішайте.
5. Розділіть сирну масу на частини. В одну додайте цукати і перемішайте. Форму для паски застелите вологою марлею, складеної вдвічі, а потім заповніть сиром. Зверху накрийте марлею, поставте блюдце і притисніть банкою води. Надішліть на пару годин в холодильник.
6. Банан наріжте кільцями і перемішайте з іншою частиною сирної маси. Заповніть силіконові форми для кексів і поставте в холодильник на годину.
7. Вийміть сирні паски з форм, відділи marlyu. Зверху можна присипати дрібними прикрасами для пасок. Виходить не тільки смачно, але і дуже красиво!