Сирна паска з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами красивий, витончений і дуже простий рецепт сирної паски з желатином. Впевнена: він вам обов'язково сподобається. Я додаю персики, але можна додати і інші компоненти. Рекомендую!
Хочу вам розповісти, як приготувати сирну паску з желатином. Виходить цікаве блюдо, щось середнє між класичною сухої сирної паскою, яку наполягають під пресом, і сирним десертом. В будь-якому випадку, це дуже смачно, а виглядає дуже апетитно. Впевнена: ваші гості перед такою сирної красою не встоять!
- Сир - 400 грам
- Згущене молоко - 300 грам(3/4 банки)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Персики консервовані - 200 грам
- Желатин - 30 грам
- Ванілін - За смаком
1. За допомогою блендера змішаємо сир, згущене молоко і ванілін. Желатин розводимо, як зазначено на упаковці, а потім разом з молоком на водяній бані змішаємо так, щоб не залишилося грудочок. Цю суміш відправимо до сиру і ще раз перемішати.
2. Тепер додамо персики, порізані шматочками, викладаємо їх в форму і відправляємо в холодильник на добу.
3. Готово! Дістаємо сирну паску з желатином з форми і подаємо до столу!