Рецепт Сирна паска з желатином фото

Сирна паска з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Перед вами красивий, витончений і дуже простий рецепт сирної паски з желатином. Впевнена: він вам обов'язково сподобається. Я додаю персики, але можна додати і інші компоненти. Рекомендую!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати сирну паску з желатином. Виходить цікаве блюдо, щось середнє між класичною сухої сирної паскою, яку наполягають під пресом, і сирним десертом. В будь-якому випадку, це дуже смачно, а виглядає дуже апетитно. Впевнена: ваші гості перед такою сирної красою не встоять!

  • Сир - 400 грам
  • Згущене молоко - 300 грам(3/4 банки)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Персики консервовані - 200 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Ванілін - За смаком
сирна паска з желатином - фото крок 1
1. За допомогою блендера змішаємо сир, згущене молоко і ванілін. Желатин розводимо, як зазначено на упаковці, а потім разом з молоком на водяній бані змішаємо так, щоб не залишилося грудочок. Цю суміш відправимо до сиру і ще раз перемішати.
сирна паска з желатином - фото крок 2
2. Тепер додамо персики, порізані шматочками, викладаємо їх в форму і відправляємо в холодильник на добу.
сирна паска з желатином - фото крок 3
3. Готово! Дістаємо сирну паску з желатином з форми і подаємо до столу!

Схожі рецепти