Рецепт Сирна паска з желатином без яєць фото

Сирна паска з желатином без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати сирну паску з желатином без яєць. Виходить цікава варіація на тему всім відомого страви, без якого жодне застілля на Великдень не обходиться. Мій улюблений рецепт!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт сирної паски з желатином без яєць. Виходить досить незвичайне, але все ж смачна страва. Так як немає яєць, воно вийде більш сухим і розсипчастим, однак для того тут і потрібен желатин - щоб зафіксувати і"забетонувати" всі разом. Вийде трохи більше дієтичний десерт. Рекомендую спробувати!

  • Желатин - 50 грам
  • Сир зернистий м'який - 600 грам
  • Крем-сир - 200 грам (можна взяти жирний і м'який домашній пастоподібний сир, а можна купити сир"Філадельфія" або щось схоже)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - За смаком
  • Ванільний цукор - За смаком
  • Добавки - За смаком (горіхи, сухофрукти або цукати)
сирна паска з желатином без яєць - фото крок 1
1. Змішаємо крем-сир, сир, цукор, ваніль і лимонний сік. Окремо розводимо желатин, як зазначено на упаковці, прогреваем його, щоб не залишилося грудочок, змішуємо з молоком і вливаємо в масу. Перемішаємо, додамо за бажанням цукати або родзинки.
сирна паска з желатином без яєць - фото крок 2
2. Тепер акуратно перекладаємо масу в марлю, гарненько замотайте в мішечок, поставимо цей мішок на дно миски, а зверху поставимо гніт. Під гнітом нехай коштує година, а потім знімаємо гніт, і без нього нехай прямо в марлі варто добу в холодильнику.
сирна паска з желатином без яєць - фото крок 3
3. Подаємо, прикрасивши на свій розсуд. Смачного!

Схожі рецепти