Рецепт Сирна паска без яєць фото

Сирна паска без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Вершкове масло
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Сирна паска без яєць готується за таким же принципом, що і паска з яйцями, виняток - яйця не додаємо. Жирність сиру і сметани вибирайте на свій смак. У паску додамо також сухофрукти.

Опис приготування:

Перед початком приготування сирної паски без яєць, виберіть з холодильника вершкове масло. Нам воно знадобиться зовсім м'яке.

Отже, як приготувати сирну паску без яєць?

1. Спочатку треба перетерти сир. Можна це зробити за допомогою дерев'яної ложки, сита або змішувач. Якщо сир без грудочок, то його перетирати не треба.

2. Сухофрукти залийте окропом, потримайте трохи, потім злийте і просушіть.

3. Додайте в сир цукрову пудру, ванілін, сметану, збийте міксером. Цукор ми не використовуємо тому, що в пасці можуть відчуватися цукрові крупинки.

4. Масу перемішайте з сухофруктами.

5. Тісто для нашої паски готове. Тепер треба приготувати пасочницу або іншу ємність для тесту. Підійде миска, відерце, новий квітковий горщик. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 невеликі паски. Отже, ємність застелите складеної овдовіле або втричі марлею.

6. Перелийте тісто. Марлю загорніть. Зверху поставте денце і прес - банку з водою, наприклад. Поставте паску в холодильник на ніч або на 10 годин.

7. По закінченню зазначеного часу паску переверніть на тарілку і подавайте.

Сирна паска без яєць готова!

Смачного!


  • Сир - 700 грам
  • Цукрова пудра - 250 грам
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Ванілін - 1-2 Щепоток
  • Сухофрукти - 240 грам
Перед початком приготування сирної паски без яєць, виберіть з холодильника вершкове масло. Нам воно знадобиться зовсім м'яке.

Отже, як приготувати сирну паску без яєць?

1. Спочатку треба перетерти сир. Можна це зробити за допомогою дерев'яної ложки, сита або змішувач. Якщо сир без грудочок, то його перетирати не треба.

2. Сухофрукти залийте окропом, потримайте трохи, потім злийте і просушіть.

3. Додайте в сир цукрову пудру, ванілін, сметану, збийте міксером. Цукор ми не використовуємо тому, що в пасці можуть відчуватися цукрові крупинки.

4. Масу перемішайте з сухофруктами.

5. Тісто для нашої паски готове. Тепер треба приготувати пасочницу або іншу ємність для тесту. Підійде миска, відерце, новий квітковий горщик. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 невеликі паски. Отже, ємність застелите складеної овдовіле або втричі марлею.

6. Перелийте тісто. Марлю загорніть. Зверху поставте денце і прес - банку з водою, наприклад. Поставте паску в холодильник на ніч або на 10 годин.

7. По закінченню зазначеного часу паску переверніть на тарілку і подавайте.

Сирна паска без яєць готова!

Смачного!

Схожі рецепти