Рецепт Шоколадна сирна паска з чорносливом фото

Шоколадна сирна паска з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Шоколад , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Шукайте незвичайний рецепт паски для святкового столу? Тоді вашій увазі пропонується шоколадна сирна паска з чорносливом.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування шоколадної сирної паски з чорносливом відносно простий. Для початку необхідно з'єднати вершки з цукром і ретельно перемішати, доти, поки цукор повністю не розчиниться (можна використовувати цукрову пудру, якщо вона є під рукою). Потім додати сметану і збити до однорідної консистенції.

2. На дрібній тертці натерти шоколад або нарізати ножем невеликими шматочками. Можна використовувати тільки один вид шоколаду при бажанні.

3. У вершки з цукром додати шоколад і ретельно перемішати.

4. Сир потрібно заздалегідь покласти під прес, якщо він здається рідкуватим. Потім протерти його через маленьке сито двічі, щоб не залишилося грудочок і структура була більш повітряної.

5. Чорнослив, якщо він жестковатий, краще залити окропом і дати йому постояти пару хвилин. Потім злити воду, його трохи обсушити і остудити. Нарізати чорнослив невеликими шматочками.

6. З'єднати сир з вершками і чорносливом. Перемішати і можна викладати в форму, заздалегідь застелену марлею.

7. Надіслати в холодильник мінімум на 12 годин під пресом.

Коли шоколадна сирна паска з чорносливом в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з форми і можна подавати до столу. 1

  • Сир - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Білий шоколад - 100 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Чорнослив - 50 грам
1. Рецепт приготування шоколадної сирної паски з чорносливом відносно простий. Для початку необхідно з'єднати вершки з цукром і ретельно перемішати, доти, поки цукор повністю не розчиниться (можна використовувати цукрову пудру, якщо вона є під рукою). Потім додати сметану і збити до однорідної консистенції.

2. На дрібній тертці натерти шоколад або нарізати ножем невеликими шматочками. Можна використовувати тільки один вид шоколаду при бажанні.

3. У вершки з цукром додати шоколад і ретельно перемішати.

4. Сир потрібно заздалегідь покласти під прес, якщо він здається рідкуватим. Потім протерти його через маленьке сито двічі, щоб не залишилося грудочок і структура була більш повітряної.

5. Чорнослив, якщо він жестковатий, краще залити окропом і дати йому постояти пару хвилин. Потім злити воду, його трохи обсушити і остудити. Нарізати чорнослив невеликими шматочками.

6. З'єднати сир з вершками і чорносливом. Перемішати і можна викладати в форму, заздалегідь застелену марлею.

7. Надіслати в холодильник мінімум на 12 годин під пресом.

Коли шоколадна сирна паска з чорносливом в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з форми і можна подавати до столу. 1

Схожі рецепти