Рецепт Шоколадна сирна паска з чорносливом фото

Шоколадна сирна паска з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Шоколад, Сухофрукти, Чорнослив
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Десерти

Шукайте незвичайний рецепт паски для святкового столу? Тоді вашій увазі пропонується шоколадна сирна паска з чорносливом.

1. Рецепт приготування шоколадної сирної паски з чорносливом відносно простий. Для початку необхідно з'єднати вершки з цукром і ретельно перемішати, доти, поки цукор повністю не розчиниться (можна використовувати цукрову пудру, якщо вона є під рукою). Потім додати сметану і збити до однорідної консистенції.

2. На дрібній тертці натерти шоколад або нарізати ножем невеликими шматочками. Можна використовувати тільки один вид шоколаду при бажанні.

3. У вершки з цукром додати шоколад і ретельно перемішати.

4. Сир потрібно заздалегідь покласти під прес, якщо він здається рідкуватим. Потім протерти його через маленьке сито двічі, щоб не залишилося грудочок і структура була більш повітряної.

5. Чорнослив, якщо він жестковатий, краще залити окропом і дати йому постояти пару хвилин. Потім злити воду, його трохи обсушити і остудити. Нарізати чорнослив невеликими шматочками.

6. З'єднати сир з вершками і чорносливом. Перемішати і можна викладати в форму, заздалегідь застелену марлею.

7. Надіслати в холодильник мінімум на 12 годин під пресом.

Коли шоколадна сирна паска з чорносливом в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з форми і можна подавати до столу. 1

  • Сир - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Білий шоколад - 100 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Чорнослив - 50 грам
1. Рецепт приготування шоколадної сирної паски з чорносливом відносно простий. Для початку необхідно з'єднати вершки з цукром і ретельно перемішати, доти, поки цукор повністю не розчиниться (можна використовувати цукрову пудру, якщо вона є під рукою). Потім додати сметану і збити до однорідної консистенції.

2. На дрібній тертці натерти шоколад або нарізати ножем невеликими шматочками. Можна використовувати тільки один вид шоколаду при бажанні.

3. У вершки з цукром додати шоколад і ретельно перемішати.

4. Сир потрібно заздалегідь покласти під прес, якщо він здається рідкуватим. Потім протерти його через маленьке сито двічі, щоб не залишилося грудочок і структура була більш повітряної.

5. Чорнослив, якщо він жестковатий, краще залити окропом і дати йому постояти пару хвилин. Потім злити воду, його трохи обсушити і остудити. Нарізати чорнослив невеликими шматочками.

6. З'єднати сир з вершками і чорносливом. Перемішати і можна викладати в форму, заздалегідь застелену марлею.

7. Надіслати в холодильник мінімум на 12 годин під пресом.

Коли шоколадна сирна паска з чорносливом в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з форми і можна подавати до столу. 1

Схожі рецепти