Класична сирна паска
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами чергова варіація на тему найсмачнішого рецепта приготування класичної сирної паски. Мені особисто подобається цей: паска ніжна, тане в роті і апетитна! вишуканий десерт!
Ділюся цікавим, але при цьому простим рецептом класичної сирної паски. Виходить ніжна консистенція за рахунок того, що, крім сиру, ми додаємо вершковий сир маскарпоне і вершки. Словом, рекомендую не пошкодувати грошей і зробити цю паску особливою! А як приготувати класичну сирну паску, зараз розповім!
- Маскарпоне - 200 грам
- Сир - 300 грам
- Вершки - 150 грам
- Сухофрукти - 300 грам (краще брати суміш улюблених)
- Цукрова пудра - 150 грам
- Яйця - 2 штуки (тільки жовтки)
- Ванілін - 0.5 чайних ложки
1. Спочатку перетираємо яєчні жовтки з цукром і ваніліном. Потім вливаємо вершки, перемішаємо гарненько віночком. Після цього починаємо вводити сир і маскарпоне.
2. Треба дуже ретельно заважати. Коли маса стане однорідною, додамо сухофрукти і ще раз перемішати. Далі форму застелити рушником, викладаємо цю масу, закриваємо краю і нехай під гнітом варто в холодильнику добу.
3. Ось приблизно так повинна виглядати маса. Якщо вона ще м'яка, нехай ще постоїть. Потім акуратно перевертаємо і декоруємо.
4. От і все! Така красуня виходить!