Рецепт Класична сирна паска фото

Класична сирна паска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами чергова варіація на тему найсмачнішого рецепта приготування класичної сирної паски. Мені особисто подобається цей: паска ніжна, тане в роті і апетитна! вишуканий десерт!

Опис приготування:

Ділюся цікавим, але при цьому простим рецептом класичної сирної паски. Виходить ніжна консистенція за рахунок того, що, крім сиру, ми додаємо вершковий сир маскарпоне і вершки. Словом, рекомендую не пошкодувати грошей і зробити цю паску особливою! А як приготувати класичну сирну паску, зараз розповім!

  • Маскарпоне - 200 грам
  • Сир - 300 грам
  • Вершки - 150 грам
  • Сухофрукти - 300 грам (краще брати суміш улюблених)
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки (тільки жовтки)
  • Ванілін - 0.5 чайних ложки
класична сирна паска - фото крок 1
1. Спочатку перетираємо яєчні жовтки з цукром і ваніліном. Потім вливаємо вершки, перемішаємо гарненько віночком. Після цього починаємо вводити сир і маскарпоне.
класична сирна паска - фото крок 2
2. Треба дуже ретельно заважати. Коли маса стане однорідною, додамо сухофрукти і ще раз перемішати. Далі форму застелити рушником, викладаємо цю масу, закриваємо краю і нехай під гнітом варто в холодильнику добу.
класична сирна паска - фото крок 3
3. Ось приблизно так повинна виглядати маса. Якщо вона ще м'яка, нехай ще постоїть. Потім акуратно перевертаємо і декоруємо.
класична сирна паска - фото крок 4
4. От і все! Така красуня виходить!

Схожі рецепти