Сирна запіканка класична в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Сир - це дуже корисний продукт, джерело багатьох вітамінів і мікроелементів. Тому просто необхідно знати, як приготувати сирну запіканку класичну в духовці. Дуже ніжна випічка!
Така запіканка виходить неймовірно пишною і повітряної. Це досягається за рахунок окремо збитих білків. Найсмачніше подавати її до столу теплою. Добре буде запропонувати до запіканці варення, мідь, згущене молоко. Замість родзинок в тісто можна додавати також чорнослив, Коран, інжир, Шоколад і ін. Тоді смак буде інший і ваша запіканка розкриється з нового боку.
- Сир - 500 грам
- Яйця - 3 штуки
- Манна крупа - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Панірувальні сухарі мелені - 50 грам
1
Пропустіть сир через м'ясорубку, щоб він став однорідним.
2
Мартенс відділи Желтков, а самі жовтки розітріть з цукром.
3
Жовтки з'єднайте з сиром, содою, родзинками і манною крупою.
4
В окремій ємності збийте за допомогою міксера білки до стану піни.
5
Акуратно додайте білки в сир і перемішайте.
6
Форму для запікання намажте маслом і посипте сухарями. Влийте отриману масу і відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів.
7
Випікайте протягом 45 хвилин. Ступінь готовності можна оцінити за допомогою зубочистки. Смачного!