Рецепт Сирна запіканка класична в духовці фото

Сирна запіканка класична в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яйця , Крупи , Сухофрукти , Манька , Ізюм
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Запіканка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сир - це дуже корисний продукт, джерело багатьох вітамінів і мікроелементів. Тому просто необхідно знати, як приготувати сирну запіканку класичну в духовці. Дуже ніжна випічка!

Опис приготування:

Така запіканка виходить неймовірно пишною і повітряної. Це досягається за рахунок окремо збитих білків. Найсмачніше подавати її до столу теплою. Добре буде запропонувати до запіканці варення, мідь, згущене молоко. Замість родзинок в тісто можна додавати також чорнослив, Коран, інжир, Шоколад і ін. Тоді смак буде інший і ваша запіканка розкриється з нового боку.

  • Сир - 500 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Манна крупа - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Панірувальні сухарі мелені - 50 грам
1
Пропустіть сир через м'ясорубку, щоб він став однорідним.
2
Мартенс відділи Желтков, а самі жовтки розітріть з цукром.
3
Жовтки з'єднайте з сиром, содою, родзинками і манною крупою.
4
В окремій ємності збийте за допомогою міксера білки до стану піни.
5
Акуратно додайте білки в сир і перемішайте.
6
Форму для запікання намажте маслом і посипте сухарями. Влийте отриману масу і відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів.
7
Випікайте протягом 45 хвилин. Ступінь готовності можна оцінити за допомогою зубочистки. Смачного!

Схожі рецепти