Сирна паска без випічки зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Великодній святковий стіл не може обійтися без сирної паски, яку так люблять багато. Рекомендую подивитися в моєму рецепті, як приготувати сирну паску без випічки зі згущеним молоком.
Сирну паску зазвичай готують з яйцями, а згущеного молока якось стороняться, а даремно! Великдень виходить більш солодкою. До речі, якщо не любите дуже солодкі десерти, то можна просто не додавати цукор. Якщо захочеться різноманітності, то в таку паску можна додати, наприклад, горішки або родзинки. Якщо будете додавати родзинки, то не забудьте його попередньо замочити. Смачного!
- Крем - 400 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир - 400 грам
- Згущене молоко - 200-250 грам
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 7 чайних ложок
- Цукати - 1-2 чайних ложок
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте масло зі сметаною.
Сир перетріть через сито, щоб не було грудочок. Додайте в сир суміш сметани і масла.
В отриману сирну масу додайте половину банки згущеного молока.
Додайте сік лимона і цукор. Кількість цукру регулюйте на свій смак.
Підготуйте пасочницу. Викладіть в неї марлю в кілька шарів. Підставте під пасочницу тарілку, щоб туди стікала рідина. Викладіть в пасочницу сирну масу, утрамбуйте.
Кінцями марлі накрийте пасочницу і поставте зверху гніт. Надішліть на ніч в холодильник.
Готову сирну паску без випічки зі згущеним молоком можете прикрасити цукатами або горішками.
Приємного апетиту і світлого Великодня!