Сирна паска зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Великодні страви бувають різними, в тому числі і сирними. Саме таким рецептом я і хочу поділиться з вами. Перевага такої паски перед класичної в тому, що вона готується дуже швидко!
Приготуємо сирну паску зі згущеним молоком в домашніх умовах. За великим рахунком цукор можна взагалі не додавати, в такому випадку слід трохи збільшити кількість згущеного молока. Для того, щоб ваша випічка вийшла ароматні, використовуйте натуральний домашній сир. Хай щастить!
- Сир - 1 кілограм
- Яйця - 10 штук
- Ізюм - 1 штука (упаковка, попередньо потрібно його запарити)
- Згущене молоко - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1/3 склянки
- Цедра лимону - 1 штука
Сир засипаємо цукром і ретельно перемішуємо. Додаємо родзинки (попередньо запарені). Знову перемішуємо.
Vbivaem яйця, перемішуємо з ними сир.
На тертці трьом цедру одного лимона.
Додаємо згущене молоко. За допомогою міксера збиваємо масу до однорідного стану.
Виливаємо сирне тісто в форму для випічки. Ставимо в тепле місце на 30-40 хвилин.
Випікаємо сирну паску в духовці 30 хвилин, температура - 220 градусів. Готово!