Рецепт Шоколадний мус з желатином фото

Шоколадний мус з желатином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Шоколад, Желатин
ПП рецепти
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Мус

Шоколадний мус з желатином просто тане в роті! Цей десерт виходить дуже ніжним і повітряним з приємним шоколадно-вершковим смаком.

Для приготування шоколадного мусу змішайте збиті з цукром жовтки, розтоплений шоколад, збиті вершки і замочений і розчинений на слабкому вогні желатин. Перемішайте, накрийте плівкою і поставте на 3 години в холодильник. З застиглого мусу вирізуйте за допомогою ложки кульки (як з морозива), і подавайте на стіл. Можна також розлити ще не застиглий мус по формах і охолодити в них. Смачного!

  • Цукор - 40 грам
  • Темний шоколад - 30 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Яєчний жовток - 4 штуки
шоколадний мус з желатином - фото крок 1
Добре збийте жовтки з цукром.
шоколадний мус з желатином - фото крок 2
Шоколад розтопіть на водяній бані.
шоколадний мус з желатином - фото крок 3
Вершки і прохолодний vzbejte. Змішайте жовтки, вершки і шоколад.
шоколадний мус з желатином - фото крок 4
Додайте в суміш замочений і розчинений на слабкому вогні желатин. Перемішайте, накрийте плівкою і поставте на 3 години в холодильник.
шоколадний мус з желатином - фото крок 5
З застиглого мусу вирізуйте за допомогою ложки кульки (як з морозива), і подавайте на стіл. Можна також розлити ще не застиглий мус по формах і охолодити в них.

Схожі рецепти