Шоколадне масло
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадне масло, намазане на свіженький білий батон - це смак мого дитинства Виявляється, що готується шоколадне масло дуже просто, а виходить - феноменально смачним! раджу.
Ця страва незмінно навіває на мене ностальгію Мабуть, ніщо так сильно не асоціюється у мене з літа, як шоколадне масло. В дитинстві, пам'ятаю, це був мій самий улюблений делікатес. Раніше здавалося, що приготувати його в домашніх умовах неможливо, проте за допомогою інтернету вдалося зруйнувати цей міф - шоколадне масло в домашніх умовах приготувати МОЖНА!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Какао - 2-3 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 10 грам

Змішуємо нарубані на великі шматки вершкове масло, какао, цукор і цукрову пудру. Тобто, всі інгредієнти

І актівненько збиваємо все до однорідної консистенції.

Власне, залишається охолодити масло в холодильнику і намазати його на свіжий хліб Приємного апетиту!