Шніцель в сухарях
(покроковий рецепт з фото)
Шніцель в сухарях - прекрасний буденний обід або вечерю. Готується швидко, не вимагає багато продуктів для приготування. Подати можна з будь-яким гарніром. Спробуйте.
Рецепт шніцеля в сухарях, ймовірно, найпростіший у моїй кулінарній книзі. Я люблю смажити шніцель в сухарях на роботу. Навіть холодним шніцель залишається дуже смачним. Подавати його можна з будь-яким гарніром, з картопляним пюре, рисом, дуже добре гармонує з салатом зі свіжих овочів.
- Свинина - 800 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Солокія - 50 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
Добре відбийте свинину, приправити сіллю, поперчіть.
У вас повинен вийде тонкий свинячий шніцель.
Збийте молоко з яйцем. У різні плоскі тарілки насипте панірувальні сухарі і борошно.
Спочатку обваляйте шніцель в борошні.
Потім обмокніте в яєчно-молочну суміш.
І тепер обваляйте шніцель в сухарях.
Обсмажуйте на розігрітій олії з обох боків до повної готовності м'яса і до хрусткої скоринки.
Смачного.