Рецепт Шніцель свинячий фото

Шніцель свинячий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Багато з нас знайомі з шніцелем. Це тонкий шматок м'яса в паніровці приваблює людей своєю апетитною скоринкою. Технологія створення страви проста, тому доступна кожному в домашніх умовах.

Опис приготування:

Моя мама точно знала, як приготувати шніцель свинячий, в зв'язку з цим я користуюся її рецептом. До речі, хтось вважає за краще відбивати м'ясо, а хтось ні. Суперечки навколо цього є, але суть страви не змінюється. Головне зробити правильний спосіб засмажкою і приголомшливу паніровці, тоді смак вийде правильний.

  • Свиняча відбивна - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Борошно - 75 грам
  • Сухарі паніровочні - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
шніцель свинячий - фото крок 1
М'ясо промийте і відбийте.
шніцель свинячий - фото крок 2
Промажьте свинину перцем і сіллю.
шніцель свинячий - фото крок 3
Приготуйте 3 окремих миски для панірування: зі збитими яйцями, сухарями і борошном.
шніцель свинячий - фото крок 4
Умочіть відбивні в борошні…
шніцель свинячий - фото крок 5
Потім в яйцях..
шніцель свинячий - фото крок 6
А потім в сухарях.
шніцель свинячий - фото крок 7
Розігрійте велику кількість масла в глибокій сковороді. Викладіть туди шніцель.
шніцель свинячий - фото крок 8
Обсмажте м'ясо з обох боків до золотистого кольору. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти