Шніцель свинячий
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас знайомі з шніцелем. Це тонкий шматок м'яса в паніровці приваблює людей своєю апетитною скоринкою. Технологія створення страви проста, тому доступна кожному в домашніх умовах.
Моя мама точно знала, як приготувати шніцель свинячий, в зв'язку з цим я користуюся її рецептом. До речі, хтось вважає за краще відбивати м'ясо, а хтось ні. Суперечки навколо цього є, але суть страви не змінюється. Головне зробити правильний спосіб засмажкою і приголомшливу паніровці, тоді смак вийде правильний.
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 75 грам
- Сухарі паніровочні - 150 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
М'ясо промийте і відбийте.
Промажьте свинину перцем і сіллю.
Приготуйте 3 окремих миски для панірування: зі збитими яйцями, сухарями і борошном.
Умочіть відбивні в борошні…
Потім в яйцях..
А потім в сухарях.
Розігрійте велику кількість масла в глибокій сковороді. Викладіть туди шніцель.
Обсмажте м'ясо з обох боків до золотистого кольору. Все готово! Смачного!