Рецепт Свинячий шніцель на грилі фото

Свинячий шніцель на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо приготоване на вогні має неповторний смак і аромат. Пропоную простий рецепт шніцеля, маринованого і приготованого на грилі. Рум'яна кірочка виходить дуже апетитна, а м'ясо соковите.

Опис приготування:

Свинячий шніцель найчастіше готують з корейки. Якщо в рецепті щільна панірування, кісточка не потрібна. Для приготування шніцеля-гриль, беремо шматки з кісточкою, а замість хлібної панірування використовуємо цибулю, часник і зелень, які додадуть м'ясу приємний смак і аромат. Завдяки надрізів м'ясо добре маринується і маринад залишається на м'ясі під час приготування. Ступінь підсмажування корегуйте за смаком.

  • Свиняча корейка - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 7-8 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний перець - 2 щіпки
  • Кардамон мелений - 1 щіпка
свинячий шніцель на грилі - фото крок 1
Підготуємо свинину і продукти для маринаду.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 2
Часник пропускаємо через прес і кладемо в миску. Додаємо сіль, перець і кардамон.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 3
Додаємо листя петрушки.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 4
Далі, кладемо в миску нарізану цибулю.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 5
Корейку розрізаємо на порційні шматки. На кожному шматку робимо надрізи з двох сторін, так, як на фото.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 6
Шматки м'яса кладемо в миску з маринадом і добре перемішуємо, трохи притискаємо, щоб маринад добре заповнив надрізи на м'ясі. Маринуємо мінімум годину.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 7
Підготуємо мангал. Дрова повинні добре прогоріти. Вугілля дає сильний жар, який потрібен для приготування шніцеля.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 8
Шматки м'яса разом з маринадом кладемо на решітку.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 9
Перевертаємо, обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
свинячий шніцель на грилі - фото крок 10
Шніцель готовий, подаємо гарячим з зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти