Шаурма з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна виходить шаурма з креветками в домашніх умовах за цим рецептом. Вирішила спробувати відійти від традиційного приготування шаурми і трохи поекспериментувати. Досвід вдався!
Вирішила здивувати своїх домашніх і приготувала шаурму з креветками за класичним рецептом. Вийшло дуже незвичайне блюдо, а поєднання креветок і овочів разом з соусом і лавашем воістину дивовижне! Начинкою для вашого страви може стати все, що завгодно: м'ясо, птах, сир, гриби і навіть морепродукти як в нашому випадку.
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Креветки - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Салат - 2 штуки
- Соус - 60 грам
- Огірок - 1 штука
1. Основою нашої шаурми стануть креветки, які попередньо потрібно відварити. Я завжди відварюю їх у підсоленій воді і додаю зелень для аромату. Потім залиште їх остигати і приступите до підготовки інших інгредієнтів.
2. Наріжте помідори і огірки, помийте і просочіть паперовим рушником листя салату. Краще нарізати овочі соломкою.
3. Поки остигають наші креветки, зробіть соус: змішайте майонез з кетчупом, додайте в нього чорний мелений перець за смаком. Тепер можна промащувати соусом лаваш і викладати на нього нашу начинку.
4. Загортати слід лаваш конвертиком. Креветки різати не потрібно (якщо ви використовуєте морепродукти невеликого розміру).
5. Ось і наша шаурма з креветками в домашніх умовах готова! Спробуйте і не пошкодуєте!