Домашня шаурма без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Для швидкого і поживного перекусу рецепт домашньої шаурми без майонезу підійде як не можна краще. Беріть на замітку мій рецепт!
Домашня шаурма без майонезу - це смачно, ситно і корисно. Для начинки краще використовувати побільше овочів, а м'ясо або ковбасу можна замінити, наприклад, на крабові палички. Швидка шаурма готується без майонезу, що багатьом припаде до смаку. З овочів пропоную взяти огірки, пекінську капусту і мариновану моркву по-корейськи, яка додасть страві велику пікантність.
- Лаваш - 1 штука (тонкий)
- Пекінська капуста - 100 грам
- Крабові палички - 80 грам
- Огірки - 50 грам (свіжі)
- Сир - 50 грам (твердий)
- Морква по-корейськи - 80 грам
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки (або кетчуп)
- Йогурт - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування домашньої шаурми без майонезу.
Розгорніть лаваш, змастіть його томатним соусом і йогуртом. Додайте начинку: корейську (мариновану) морквину і крабові палички, нарізані невеликими кружечками. Натріть твердий сир на дрібній тертці.
Наріжте смужками пекінську капусту і свіжі огірки кубиками. Свіжі овочі дуже добре підходять для шаурми і страва виходить не тільки смачним, але і більш корисним.
Поверніть лаваш рулетом.
Razrezhyte shaurmu дві частини. При бажанні і якщо є час, шаурму можна підігріти на сухій сковороді.
Готову шаурму можна відразу подавати до столу. Приємного вам апетиту!