Рецепт Домашня шаурма без майонезу фото

Домашня шаурма без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Лаваш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Для швидкого і поживного перекусу рецепт домашньої шаурми без майонезу підійде як не можна краще. Беріть на замітку мій рецепт!

Опис приготування:

Домашня шаурма без майонезу - це смачно, ситно і корисно. Для начинки краще використовувати побільше овочів, а м'ясо або ковбасу можна замінити, наприклад, на крабові палички. Швидка шаурма готується без майонезу, що багатьом припаде до смаку. З овочів пропоную взяти огірки, пекінську капусту і мариновану моркву по-корейськи, яка додасть страві велику пікантність.

  • Лаваш - 1 штука (тонкий)
  • Пекінська капуста - 100 грам
  • Крабові палички - 80 грам
  • Огірки - 50 грам (свіжі)
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Морква по-корейськи - 80 грам
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки (або кетчуп)
  • Йогурт - 1 Чайна ложка
домашня шаурма без майонезу - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування домашньої шаурми без майонезу.
домашня шаурма без майонезу - фото крок 2
Розгорніть лаваш, змастіть його томатним соусом і йогуртом. Додайте начинку: корейську (мариновану) морквину і крабові палички, нарізані невеликими кружечками. Натріть твердий сир на дрібній тертці.
домашня шаурма без майонезу - фото крок 3
Наріжте смужками пекінську капусту і свіжі огірки кубиками. Свіжі овочі дуже добре підходять для шаурми і страва виходить не тільки смачним, але і більш корисним.
домашня шаурма без майонезу - фото крок 4
Поверніть лаваш рулетом.
домашня шаурма без майонезу - фото крок 5
Razrezhyte shaurmu дві частини. При бажанні і якщо є час, шаурму можна підігріти на сухій сковороді.
домашня шаурма без майонезу - фото крок 6
Готову шаурму можна відразу подавати до столу. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти