Домашня шаурма з куркою в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо купувати шаурму на вулиці, якщо можна приготувати її самостійно? Домашня шаурма з куркою в лаваші - просте і насичене блюдо, яке підкорить вас своїм неповторним смаком. Рекомендую!
Приготуємо домашню шаурму з куркою в лаваші. Попередньо нарізаємо курку маленькими кубиками і обсмажуємо на сковороді до готовності. З майонезу та кетчупу готуємо соус. Викладаємо на порізаний лаваш нашатковану капусту і обсмажену курку, зверху поливаємо соусом. Також кладемо помідори і огірки. Акуратно скручуємо лаваш, формуючи шаурму. Злегка обсмажуємо шаурму з дух сторін на сухій сковороді. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Капуста - 1/4 штуки (книга)
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Лаваш - 2 штуки
Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки, попередньо посолити і поперчити. Тим часом нашинкуйтекапусту. Огірок і помідор поріжте тонкими кільцями.
Приготуємо соус: просто змішуємо до однорідності кетчуп з майонезом.
Формуємо шаурму. Я розрізав лаваші на 4 частини. На кожну частину виклав капусту і курку, а зверху полив соусом.
Також додав помідори і огірки.
Акуратно загортаємо лаваш і злегка обсмажуємо його на сухій сковороді з двох сторін. Смачного!