Шаурма в лаваші з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування шаурми в лаваші з куркою дуже простий і універсальний. Така закуска здорово економить час, а результат - вище всяких похвал! І на обід, і до святкового столу відмінно підійде!
Опис приготування:
Як вид, цей простий рецепт шаурми в лаваші з куркою відрізняється від своїх"побратимів" , так як зазвичай курку обсмажують. Але для тих, хто дбає про своє здоров'я і фігуру, раджу все ж курку використовувати відварну, - різниця невелика, зате поправитися від такої шаурми вам не загрожує! І ще - зазвичай шаурму в лаваші з куркою загортають трубочкою, а не рулетиком, як це зробила я, але давайте будемо чесними - так само дійсно зручніше є! Так що, знаючи, як приготувати шаурму в лаваші з куркою, ви без зусиль зможете коригувати рецептуру під ваші уподобання, - додати більше овочів, або менше майонезу, наприклад. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Лаваш вірменський - 1 штука
- Кріп - 50 грам
- Салат - 100 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Зелень миємо й обсушуємо, курку, якщо треба, размораживаем.
2. Курку відварюємо до готовності в підсоленій воді.
3. Перець нарізаємо дрібною соломкою.
4. Кріп теж дрібно рубаємо. Складаємо подрібнені інгредієнти в одну миску.
5.Відварну курку подрібнюємо в блендері або дрібно ріжемо. Поставки в зелений і percu, і змішаємо з майонезом.
6. Лаваш розстеляємо, і змащуємо тонким шаром майонезом. Якщо хочете - можна змащувати і гірчицею, і кетчупом.
7. Викладаємо рівномірно листя салату.
8. А тепер - начинку з курки, перцю і зелені. Солимо і перчимо до смаку, загортаємо в рулет.
9. Тепер рулет розрізаємо на порції, - і можна подавати! Смачного!