Шаурма в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Навчіться готувати справжню домашню шаурму. Для цього використовуйте вірменський лаваш і найпростіші інгредієнти. Виходить дійсно смачно, а головне - приготувати шаурму зовсім не складно!
Це простий рецепт приготування шаурми в лаваші. Використовуються такі інгредієнти: лаваш вірменський, куряче м'ясо, капуста червонокачанна, морква, майонез, кетчуп. Гірчицю додавайте за бажанням. Також, якщо хочете, можна урізноманітнити начинку, додавши помідори, огірки, гриби або сир. Шаурму можна, як підсмажити на сковороді, так і запекти в духовці або мікрохвильовій печі (тоді буде хрустка скоринка). Для дітей буде краще, якщо підсмажити шаурму на сковороді без додавання масла. Хай щастить!
- Лаваш вірменський - 4 штуки
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Капуста червонокачанна - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Майонез - 200 мілілітрів
- Кетчуп - 200 мілілітрів
- Гірчичний - За смаком (по бажанню)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Оцет - 1/2 чайних ложки
Куряче м'ясо відварити до готовності і порізати на шматки.
Моркву натріть на тертці, додайте сіль, перець, спеції і соняшникову олію.
Капусту нашаткуйте і заправте оцтом або лимонним соком з рослинним маслом.
Лаваш розкладіть на столі, змастіть кетчупом і майонезом.
Кладемо на лаваш капусту.
Потім, на капусту - відварне м'ясо.
Зверху кладемо морква, додаємо ще трохи майонезу.
Загорніть шаурму подовженим конвертиком.
Обсмажте шаурму на сковороді, по 1 хвилині кожну сторону. Також можна готувати в мікрохвильовці чи духовці. Смачного!