Домашня шаурма в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Домашня шаурма в лаваші - неймовірно просте і легке в приготуванні блюдо, яке завжди можна приготувати на швидку руку. Начинка для шаурми може бути будь-який, наприклад у мене овочі та сарделька.
До вашої уваги - простий рецепт приготування домашньої шаурми в лаваші. На лаваш викладається порізана капуста, маслини і огірок. Далі поливаємо все томатною пастою, гірчицею і майонезом. Викладаємо зверху сосиски і формуємо шаурму. Перед подачею на стіл, обсмажуємо шаурму з усіх боків на сковороді. Хай щастить!
- Sardel'ki - 2 штуки
- Капуста пекінська - 100 грам
- Огірок свіжий - 1 штука
- Маслини - 6 штук
- Лаваш - 2 штуки
- Соус томатний - За смаком
- Майонез - 30 грам
- Гірчиця в зернах - За смаком
- Вершкове масло - 20 грам
Промиваємо все овочі. Пекінську капусту нарізаємо тонкою соломкою. Маслини і огірок ріжемо дрібними кубиками.
Викладаємо на край лаваша капусту, зверху кладемо маслини і огірок.
Змащуємо овочі томатною пастою, гірчицею і майонезом.
Залишилося додати сардельки. Їх можна попередньо відварити до готовності або швидко обсмажити на сковороді. В будь-якому випадку, нарізаємо їх тонкими кубиками і додаємо в шаурму.
Акуратно загортаємо начинку в лаваш.
Обсмажуємо шаурму на сковороді з усіх боків, до легкої золотистої скоринки. Смачного!