Рецепт Домашня шаурма фото

Домашня шаурма
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Лаваш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Заурма
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Любите смачно і швидко поїсти? Напевно вам сподобається рецепт домашньої шаурми, яка готується дуже оперативно. Купили лаваші, заготовили начинку і швиденько"скрутили" вкуснятину!

Опис приготування:

Тепер ви знаєте, як приготувати домашню шаурму. Простий і смачний рецепт, який завжди"по-кишені" . В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо, не тільки куряче. З овочами також можна експериментувати. Вдалого приготування!

  • Лаваш тонкий - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - За смаком
  • Куряче м'ясо - 200 грам (копчене)
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Купуста пекінська - За смаком
домашня шаурма - фото крок 1
Часник пропускаємо через прес і змішуємо з подрібненим кропом і майонезом. Змащуємо цим соусом лаваш. Уздовж одного краю розкладаємо куряче м'ясо.
домашня шаурма - фото крок 2
Поверх м'яса кладемо корейську моркву, а також дрібно порізаний огірок, помідор і капусту.
домашня шаурма - фото крок 3
Скручуємо лаваш в рулет, загинаючи краю в середину. Розігріваємо блюдо будь-яким зручним для вас способом (на сковороді або в духовці). Смачного!

Схожі рецепти