Домашня шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Любите смачно і швидко поїсти? Напевно вам сподобається рецепт домашньої шаурми, яка готується дуже оперативно. Купили лаваші, заготовили начинку і швиденько "скрутили" вкуснятину!
Тепер ви знаєте, як приготувати домашню шаурму. Простий і смачний рецепт, який завжди "по-кишені" . В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо, не тільки куряче. З овочами також можна експериментувати. Вдалого приготування!
- Лаваш тонкий - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - За смаком
- Куряче м'ясо - 200 грам (копчене)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Купуста пекінська - За смаком
Часник пропускаємо через прес і змішуємо з подрібненим кропом і майонезом. Змащуємо цим соусом лаваш. Уздовж одного краю розкладаємо куряче м'ясо.
Поверх м'яса кладемо корейську моркву, а також дрібно порізаний огірок, помідор і капусту.
Скручуємо лаваш в рулет, загинаючи краю в середину. Розігріваємо блюдо будь-яким зручним для вас способом (на сковороді або в духовці). Смачного!