Домашня шаурма з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Інший раз на обідній перерві ні-ні, та й забіжимо в який-небудь фаст-фуд. Я хочу вам розповісти, як приготувати шаурму з яловичиною будинку. Буде дуже смачно!
Такий закускою, як домашня шаурма, вже точно не ризикуючи, можна поласувати. Більш того, шаурма за моїм рецептом виходить дуже економічно вигідною, з такої кількості інгредієнтів виходить 10 штук. Моя дітвора дуже любить брати з собою такі а-ля бутерброди в школу на перекус. Закуска виходить живильної, вона поповнить запаси енергії, яких вистачить до кінця робочого або навчального дня. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Морква - 4 штуки
- Капуста - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки
- Лаваш - 10 штук
- Кетчуп - За смаком
- Майонез - За смаком
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1
Фарш подрібніть в блендері або перейдіть через м'ясорубку.
2
Обсмажте на олії до готовності.
3
Овочі наріжте соломкою.
4
Лаваш змастіть майонезом, викладіть м'ясо і нарізані овочі, додайте подрібнений часник і кетчуп.
5
Вміст загорніть конвертиком.
6
Обсмажте на сковороді з обох сторін.
7
Смачного!