Рецепт Домашня шаурма з яловичиною фото

Домашня шаурма з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Лаваш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Інший раз на обідній перерві ні-ні, та й забіжимо в який-небудь фаст-фуд. Я хочу вам розповісти, як приготувати шаурму з яловичиною будинку. Буде дуже смачно!

Опис приготування:

Такий закускою, як домашня шаурма, вже точно не ризикуючи, можна поласувати. Більш того, шаурма за моїм рецептом виходить дуже економічно вигідною, з такої кількості інгредієнтів виходить 10 штук. Моя дітвора дуже любить брати з собою такі а-ля бутерброди в школу на перекус. Закуска виходить живильної, вона поповнить запаси енергії, яких вистачить до кінця робочого або навчального дня. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Морква - 4 штуки
  • Капуста - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Лаваш - 10 штук
  • Кетчуп - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1
Фарш подрібніть в блендері або перейдіть через м'ясорубку.
2
Обсмажте на олії до готовності.
3
Овочі наріжте соломкою.
4
Лаваш змастіть майонезом, викладіть м'ясо і нарізані овочі, додайте подрібнений часник і кетчуп.
5
Вміст загорніть конвертиком.
6
Обсмажте на сковороді з обох сторін.
7
Смачного!

Схожі рецепти