Шашлик зі свинини з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
У літню пору шашликів все діляться рецептами вдалих маринадів. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик зі свинини з кефіром. Багато хто не недооцінюють маринад з кефіру, а даремно.
Якщо у вас немає можливості вийти на природу, такий шашлик можна приготувати в духовці або на сковороді.
М'ясо для шашлику краще використовувати шийку свинячу. Маринад з кефіру виходить дивовижним, м'ясо виходить м'яким і соковитим, а кінза додає м'ясу приголомшливий аромат.
Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 5 штук
- Кефір - 1 літр
- Сіль і перець - За смаком
- Braai - 1 пучок
1
Цибуля наріжте кільцями, кінзу дрібно порубати.
2
М'ясо порізати середніми шматками і викладайте шарами: шар м'яса, шар цибулі, шар кінзи і перець з сіллю, шар кефіру.
3
М'ясо маринують в холодильнику добу.
4
Шашлик надіньте на шампури і обсмажуйте на мангалі до готовності.