Шашлик з кефіром
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім тим, хто любить ніжне і смачне м'ясо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик з кефіром. Повірте, цей рецепт безсумнівно потрапить в список ваших фаворитів. Приступаємо!
Тепер і ви зможете насолодитися прекрасним смаком маринаду з кефіру. Свинина по цьому рецепту вийде неймовірно ароматною і ніжною. Кефір додає м'ясу унікальність і по-новому відкриває звичний смак шашлику. Обов'язково спробуйте приготувати шашлик за цим рецептом. Запевняю, ви точно залишитеся задоволені!
- Свинина - 2000 грам
- Кефір - 1 літр
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
Починаємо приготування шашлику з того, що промиваємо свинячу вирізку під водою і нарізаємо її на порційні шматочки.
Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.
Змішуємо нарізану свинину з цибулею, спеціями і все добре перемішуємо. Заливаємо все кефіром і залишаємо на 5-6 годин. Приблизно за півгодини до смаження солимо свинину.
Нанизуємо м'ясо на шпажки / шампура і обсмажуємо на вугіллі до готовності. Коли м'ясо придбає золотисту скориночку, це буде значить, що воно готове.
Шашлик готовий, смачного!