Шашлик зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик зі скумбрії, якщо правильно його приготувати, виходить не гірше, ніж традиційний м'ясний шашличок. Головний секрет - смажиться скумбрія НЕ шматочками, а цілком. Решту секретів - в рецепті!
Найчастіше люди не знають про те, що можна приготувати шашлик не тільки зі свинини або курки, але і з риби і навіть овочів. Багато хто боїться експериментувати - і це, я вважаю, їх велика помилка. Шашлики з риби дуже смачні, а дане блюдо - прекрасне тому підтвердження. Мабуть, Не буду Його ходити коло та навколо, тому відразу перейду до розповіді про те, як готувати шашлик зі скумбрії. Дивіться простий рецепт шашлику зі скумбрії з фото, запам'ятовуйте - і користуйтеся на здоров'я!
- Часник - 8 зубчиків
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Олія - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Мелений чорний перець - - За смаком
- Чилі перець мелений - - За смаком
Спочатку потрібно випатрати рибу і залишити тільки голову і хвіст. Гарненько натерти спеціями, особливо всередині.
Дрібно нарізати часник і додати до оцту, цукру і олії. Обмазати рибку і залишаємо її на 1 час, час від часу її треба перевертати.
Рибу нанизати на шампур і запікаємо з усіх боків в загальному близько 15 хвилин.
Додаємо свіжих овочів. Блюдо готово! Смачного!