Рецепт Шашлик зі скумбрії фото

Шашлик зі скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Шашлик зі скумбрії, якщо правильно його приготувати, виходить не гірше, ніж традиційний м'ясний шашличок. Головний секрет - смажиться скумбрія НЕ шматочками, а цілком. Решту секретів - в рецепті!

Опис приготування:

Найчастіше люди не знають про те, що можна приготувати шашлик не тільки зі свинини або курки, але і з риби і навіть овочів. Багато хто боїться експериментувати - і це, я вважаю, їх велика помилка. Шашлики з риби дуже смачні, а дане блюдо - прекрасне тому підтвердження. Мабуть, Не буду Його ходити коло та навколо, тому відразу перейду до розповіді про те, як готувати шашлик зі скумбрії. Дивіться простий рецепт шашлику зі скумбрії з фото, запам'ятовуйте - і користуйтеся на здоров'я!

  • Часник - 8 зубчиків
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Мелений чорний перець - - За смаком
  • Чилі перець мелений - - За смаком
шашлик зі скумбрії - фото крок 1
Спочатку потрібно випатрати рибу і залишити тільки голову і хвіст. Гарненько натерти спеціями, особливо всередині.
шашлик зі скумбрії - фото крок 2
Дрібно нарізати часник і додати до оцту, цукру і олії. Обмазати рибку і залишаємо її на 1 час, час від часу її треба перевертати.
шашлик зі скумбрії - фото крок 3
Рибу нанизати на шампур і запікаємо з усіх боків в загальному близько 15 хвилин.
шашлик зі скумбрії - фото крок 4
Додаємо свіжих овочів. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти